Lovkyňa čarodejníc

Lovkyňa čarodejníc https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367736/bmid_lovkyna-carodejnic-n3p-367736.jpg 4 13 1

Lovkyňa čarodejníc série

1. díl

Tvoj najväčší nepriateľ nie je nikto mimo teba. Je to tvoj strach. Elizabeth Greyová je jedna z najlepších a najdrsnejších kráľovských lovkýň čarodejníc. Je silná a neohrozená, až kým aj ju jedného dňa neobvinia z čarodejníctva a neodsúdia na smrť na hranici. Záchrana príde v poslednej chvíli od muža, ktorého doposiaľ pokladala za najväčšieho protivníka. Nicholas Perevil, najmocnejší a najnebezpečnejší čarodejník v kráľovstve, má pre ňu návrh: Ochráni Elizabeth pred popravou, ak mu ona pomôže prelomiť smrtonosnú kliatbu. No smrť na hranici zďaleka nie je to jediné, čo Elizabeth desí. ..... celý text

Dobrodružné Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Witch Hunter , 2015


více info...

Přidat komentář

Silmarien
08.04.2018 3 z 5

Elizabeth je lovkyňa čarodejníc. Po sérii chýb sa dostane do väzenia, keď nad ňou zlomí palicu jej ochranca a zároveň po kráľovi najvplyvnejší muž v kráľovstve. Z väzenia ju paradoxne zachráni niekto, od koho by to vôbec nečakala a dokonale jej nabúra jej dovtedy pomerne čierno-bielo vnímaný svet.

Bolo to prirýchle. Na začiatku čitateľ vhupne do akcie, ledva sa zorientuje v tom kto je približne kto, už je hlavná postava vo väzení za relatívnu "blbosť" (pre nás, keďže ešte sme sa nestihli zorientovať), len tak pomimo akosi zistíme, že pre dievča mal slabosť samotný kráľ, ale je to tam tak jemne naznačené, že nestihneme pochopiť akú veľkú slabosť a čo presne z toho vyplývalo. Okamžite sa ocitneme v inom prostredí a už sa sústredíme v podstate len na jednu vec, na ktorej sa vezieme až do konca, ale prejde to tak rýchlo, že po dočítaní knihy o svete nevieme nič viac, lebo sme sa hýbali v 3 lokalitách, ale čo je okolo netušíme ani náhodou.

Prišlo mi to občas ako abstrakt... ale bolo to čitateľné a chcela by som vedieť viac.
Až na jeden detail je to podľa mňa čitateľné aj pre mladších teenagerov.

Autorovy knížky

2018  78%Lovkyňa čarodejníc

Kniha Lovkyňa čarodejníc je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce21x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x