Kubko sa učí rozprávať

Kubko sa učí rozprávať https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436689/bmid_kubko-sa-uci-rozpravat-dOe-436689.jpg 5 37 5

Spoznajte Kubka a jeho veselú rodinku! Tento malý huncút sa stane obľúbeným spoločníkom vášho dieťaťa v období, keď sa začne oboznamovať s rečou. Úvodná časť Kubkových príhod je určená najmenším, ale aj trochu starším deťom s oneskoreným vývinom reči. Publikácia sa zameriava predovšetkým na citoslovcia a samohlásky, ktoré by ročné deti už mali ovládať. Kniha má jednoduchú formu a obsahuje krásne ilustrácie, ktoré deti nabádajú, aby pomenúvali predmety a opakovali zvuky, vďaka čomu sa prirodzeným spôsobom zdokonaľuje ich reč. Kubko sa učí rozprávať. Hravé napodobovanie zvukov pre najmenších je prvá knižka zo série Učím sa rozprávať.... celý text

Literatura naučná Pro nejmenší
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Pucio uczy się mówić


více info...

Přidat komentář

wiix
16.10.2022 5 z 5

Neviem presne, čo je na týchto knihách o Kubkovi také fascinujúce, že in deti nemôžu odolať, dokonca ani pár sekúnd na fotenie. Teda isteže sú úžasne ilustrované, jednoduché a miestami až minimalistické, totálne zo života. A je tam havo. Ale majú ešte nejakú iskru, ktorú len deti poznajú a preto ich všetky chcú dookola čítať. U nás je druhý diel topka ale tento, prvý, je pre mladšie dieťa najvác.

Aknel26
06.10.2022 5 z 5

Kniha se přímo hemží citoslovci, takže se v ní rodič může inspirovat, jaké zvuky s dítětem "trénovat". Jedna dvoustrana se třeba odehrává v lese, další v kuchyni, na hřišti, u prarodičů na zahradě, u vody... Připomínají se tak situace, kdy je vhodné použít třeba jejda, tytyty, cvak cvak, ššš ššš, papa, mlask, bééé atd. Případně si lze s dítětem povídat a ukazovat na obrázky v knížce: Péťa rozbil láhev, co mu asi řekne maminka? Tytyty. Určené úplně nejmenším dětem.


papada
01.02.2022 3 z 5

Půjčila jsem ji v knihovně, když byl synovi rok a pět měsíců. Čekala jsem slova, kterými by si rozšířil slovní zásobu, ale on všechny ty slova, citoslovce už znal a nebylo tam pro něj nic nového. Navíc některá slova, jako třeba 'ham', na nás byla moc dětinská (s dítětem takhle nemluvíme, používáme slova, které bychom použili normálně v hovoru s dospělým).

Ilustrace v knize ho bavily, nicméně za 14 dní už o knihu neprojevoval zájem. Ale když se tak bavím s ostatními lidmi, syn je v mluvení hodně napřed, má bohatou slovní zásobu, takže kniha ho neměla kam posunout. Možná, kdybych ji půjčila v jeho roce ... takhle pro něj byla triviální.

janinca
07.01.2022 5 z 5

Krásná kniha, která rozvíjí mluvní projev těch nejmenších. Škoda, že naše děti už mají toto období za sebou. Tak ráda bych si ji s nimi prohlížela a četla.

Toru
11.11.2021 5 z 5

Máme všechny díly v polském originále a všechny knihy jsou naprosto úžasné a naše děti je taky zbožňují.