Krvavé sestry
kniha od: Graham Masterton
KoupitKoupit eknihu
Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové. V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown. Souvisí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah nenajde Katie a její vlastní tajemství jako první....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342756/krvave-sestry-Tn1-342756.jpg 4.3226Série | Katie Maguireová 5. |
Žánr | Literatura světová, Detektivky, krimi, Thrillery |
Vydáno | 2017, Host |
Orig. název | Blood Sisters, 2015 |
více informací... |
Komentáře (70)
Kniha Krvavé sestry

Tuto knížku jsem našla založenou mezi dalšími, chtěla jsem se začít do něčeho, co neznám, nevím, co od toho čekat a začala číst. Poté jsem zjistila, že je to vlastně 5. díl a je škoda, že jsem nezačala číst od 1., protože knížka to byla čtivá, napínavá, jednotlivé díly skládačky do sebe zapadaly a zajímal mě i osobní život vyšetřovatelky, což se běžně nestává. Palec hore

Omylem jsem začala číst od tohoto dílu, což nevadilo, ale některé kapitoly vyloženě navazují na předchozí díly, ochudila jsem se. Můj plán vrátit se k předchozím dílům vzal za své, když jsem dočetla do konce, prostě jsem napnutá, jak to bude dál!
Autor píše velmi pěkně, čtivě, kombinuje s citem, každý večer jsem se tešila, až knihu otevřu a začtu se.

Kniha je velmi dobrá a napínavá. Předchozí díl Výkupné pro Krále byl o stupeň lepší,ale i tak je výborná.

Tak to byla jízda. Opět pěkně nabušené, brutální čtivo :) Druhá nejlepší kniha po Bílých kostech, co se způsobů vražd týče. Opět se to moc dobře četlo, žádné díry v ději, prostě Masterton nezklamal.

Výborné čtení, má to spád. Nejprve případ mrtvých koňů pod útesy, dále úmrtí jeptišek. Pak se vše prolne. Katie je zase v osobním životě a v práci jako na tobogánu...
Přečtete si poslední větu a musíte číst další případ!

první knížka a určitě ne poslední ????
jen škoda ,že jsem začala skoro od konce..

Kniha byla ohromně zajímavá a napínavá. Dost často jsem četla i přes únavu (což se u mě moc nestává). Doporučuji
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Pro svět mrtví 2019
- Bílé kosti 2014