Kdo vydrží bydlet s bohy?

Kdo vydrží bydlet s bohy? https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368305/bmid_kdo-vydrzi-bydlet-s-bohy-m84-368305.jpg 4 13 5

Pomůžou tentokrát zachránit svět bájní řečtí hrdinové? Druhý díl bestsellerové série vedle které bledne i Percy Jackson. Dokážeš si představit, že by se u tebe v obýváku usadili olympští bohové, zabrali si tvůj oblíbený gauč a chtěli ti pomoct zachránit svět? Kdyby se to alespoň nezačalo komplikovat! Héra jim zakázala používat magické schopnosti, takže boj s Thanatem, démonem smrti a jeho matkou Nyx, je téměř marný. Vzdát to ale nesmějí. Nastal čas objevit nové hrdiny! Stanou se jimi Elliot a jeho kamarádka ze znamení zvěrokruhu Panna? Pomůžou jim bohové?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Simply the Quest , 2017


více info...

Přidat komentář

Kikulka97
07.11.2021 5 z 5

Peckovní záležitost! Na tuto knížku narazit jako menší, jsem opravdu u vytržení! Kam se hrabe Percy Jackson....tohle je teprve stylové pojetí bohů, kteří si na nic nehrají!
Bohužel jsem nečetla první díl a začala jsem až druhým. Ale bavila jsem se od začátku až do konce, několikrát se upřímně zasmála a bylo to moc příjmené dobrodružství. A za to ja luxusně propracovaná tak nžíka je, všetně ilustrací a mini "filmu" vedle čísla stránek dávám plných pět hvězdiček! Vřele doporučuji :)

Medasek
23.02.2020 4 z 5

Nebylo to špatné, ale zase mě neskutečně štvaly scény s královnou. Jako jsem schopná skousnout hodně, ale tohle bylo přehnaný.


Fantasysvet
29.07.2019 3 z 5

Maz Evansová vymyslela knižnú sériu, ktorá by mohla medzi Chlapca, ktorý prežil, Bohov Olympu a Hraničiarovho učňa priniesť trochu sviežosti. Minimálne nápad hovoriť o neliečiteľných chorobách, postavení matiek v konzervatívnej spoločnosti, odsúdených otcoch, ktorí majú právo raz za život urobiť chybu a ľutovať ju, ako aj o školskom systéme v tej ktorej krajine, má potenciál osloviť súčasnú skupinu mladých čitateľov, ktorá vo fantastickom žánri hľadá niečo naoko nové. Potenciál ale ostal nevyužitý, a zatiaľ čo prvá časť volala po malej božskej katastrofe len z niektorých strán, pokračovanie prinieslo malý statický tajfún. Ten vás nútil sem-tam niečo preskočiť (pretože dej sa nehýbal), niekedy si nad výjavom šťavnato pofrflať (pretože bol jednoducho pritiahnutý za vlasy), občas knihu odložiť nabok (pretože bolo ťažké toľko nonsensu zniesť naraz) a, čo je najhoršie, všetky postavy si neobľúbiť.

mia.com
23.05.2018 5 z 5

Stejně jako první díl mě knížka mooooc bavila. Miluju postavy a celý ten svět, je to prostě božimba. Těším se na další díly! :)

berka4151
29.03.2018 3 z 5

Tak jako první díl, tak i tento je hlavně o zábavě. Komických situací je tam nespočet, hlubší myšlenku asi najdeme jen v příběhu Elliotova otce, přesto budu čekat i na zbývající díly.

Autorovy další knížky

2017  70%Kdo pustil ty bohy?!
2018  74%Kdo vydrží bydlet s bohy?
2020  60%Bohovia a démoni

Kniha Kdo vydrží bydlet s bohy? je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce18x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x