Casanova Sútra: co nám zatajili o lásce a sexu

Casanova Sútra: co nám zatajili o lásce a sexu https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82187/bmid_casanova-sutra-WfW-82187.png 4 6 5

Na osudové cestě na přelomu vodnářského věku se v Asii setkávají za akčních okolností hrdinové románu mladý trekker Kelly a tantrický guru Óm Nadsamec. Při společném pátrání po reinkarnaci významného světce Naropy, o jehož život usilují nadnárodní zájmové skupiny, se z Kellyho stává tantrický adept, žák Óm Nadsamce. Cesta je plná nečekaných zvratů, prokládaná surfováním, adrenalinovými zážitky, chlapsky ostrými debatami o sexu, o podstatě vztahů, o partnerských háčcích a místy připomíná snový trip. S tímto skvělým zasvěcovacím románem Guru Járy pochopíte sebe, své touhy, mystérium sexu a proč vás vždycky dostane. Toto porozumění vás dovede k vaší sexy cestě, vaší lásce a vašemu smyslu života. Čtěte, smějte se, žasněte a milujte se s románem CASANOVA SUTRA... celý text

Přidat komentář

Puntíkatýhrnek
07.02.2022 odpad!

Nevím, asi jsem četla jinou knížku a taky samozřejmě nejsem nadsamec, ale nic super čtivého to teda není. Několikrát jsem se zkoušela začíst, nicméně pokaždé mě to neskutečně nudilo. Žvásty někoho s velkou potřebou druhým něco sdělit, pravděpodobně podpořené nějakou návykovou látkou, nicméně sdělení stejně bezobsažné jako "opilecké kecy". Já se určitě k Járovi modlit nebudu. Knížek o sexu a duchovnu je spousty a určitě kvalitativně výrazně lepších. Za mě nedoporučuji.

trava
22.03.2016 5 z 5

Čtivý příběh, mladý povaleče surfef pátrá po hledaném tantrikovi s vidinou tučné odměny. Po cestě se setkává s tantrickými naukami a sám se stává nadějným adeptem. Velmi čtivý a strhující příběh.


psylocibin69
07.11.2011 5 z 5

knížka je hustá. Víkend jsem s ní strávil na houbách v lese - místy je to opravdu v knize jako psychadelický trip - dá se číst dobře po menších dávkách: zejména jazyk Kellyho je opravdu bordelákovej "Hele Omnadsamče, ty jsi měl v posteli najednou 64 roštěnek? Hehe, tak to se dej zapsat do Guinessovky a budeš pracháč!"... Oblíbené postavy? Dědek láma žijící v Himalájské jeskyni a souložící s jogínkami (dákyněmi) a který dá Kellymu po zásluze přes držku; trpaslíkář ochraňující neviditelné trpaslíky v pralese... Haha, jo a ta nesnesitelná katolička Marta (nic proti náboženskému přesvědčení) je taky dost cool... Skutečný archetyp nesnesitelných otravných ženských - manželek.
Jestli je to jen z poloviny pravda, jak píše "guru Jára", tak je svět mnohem zajímavější místo, než jste si kdy mysleli.

Vera.Gluck
06.11.2011

Poprvé jsem Casanovu sútru musela číst téměř potají. Velmi zajímavé téma o tantře, otevřenost ve vyjadřování, to vše ve mne vyvolávalo nejdříve smíšené pocity. Avšak touha o tom, dozvědět se o tématu více nutila knihu dočíst v 6ti dnech. Přečtení knihy mi dovolilo podívat se na lidské téma sexu novýma očima, uvolněným stylem.
No a pokud jde o román samotný, přečetla jsem těch 500 stran jedním hltem, v 6ti dnech. Takže doporučuji.

magdala
05.11.2011 5 z 5

super kniha, konecne navod na to, jak si uzit sex. Drzost autora neskutecna, ale o tematu fakt neco vi. asi se muzem tesit i na pokracovani, to bude vetsi pecka.. ten prasak fakt vi, o cem je rec! http://www.aurarelax.com/wordpress/?p=4823

Autorovy další knížky

Guru Jára (p)
česká, 1971
2011  80%Casanova Sútra: co nám zatajili o lásce a sexu
2016  65%Metafyzické mříže
2007  100%Déjà vu Vúdú
2001  100%Guru Anahdán pod oblouky hvězd
1999  100%Poutník k nesmrtelnosti I.