A Cup of Style - motivační diář 2019 (střední vydání)

A Cup of Style - motivační diář 2019 (střední vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391827/bmid_a-cup-of-style-motivacni-diar-2019-Jp6-391827.jpeg 5 4 4

Očekávaný Motivační diář 2019 blogerek Lucie a Nicole z A Cup of Style je konečně tu! S pomocí stylového diáře si nejen přehledně naplánuješ všechny své úkoly, povinnosti a schůzky, zapíšeš si poznámky, ale také od holek dostaneš vyzkoušená praktická doporučení, jak si lépe organizovat čas, jak umět ušetřit nebo jak být sebevědomější. Promyšlený a krásný diář potěší pokaždé, když ho vezmeš do ruky, ale především ti dodá motivaci k pozitivním změnám!... celý text

Přidat komentář

JmenujiSeZuzla
31.12.2019

Naprosto top produkt v oblasti diářů. Musím se přiznat, že to byl můj první od holek z A Cup of Style a byla jsem maximálně spokojená. Pravda je, že mi v něm chyběla třeba zadní obálka, do které bych mohla si zakládat, svoje papírky a dokumenty, které jsem musela mít jen tak pohozené v diáři, což mi mnohdy nestačilo. Naštěstí tohle holky vylepšily k roku 2020, což u mě omluvilo i tuto chybku, která zabraňuje 100% dokonalosti. Lucka i Nicole jsou moc sympatické mladé slečny, které odvádí svoji práci na výbornou.
Vizuál je taky moc nádherný. Díky diáři jsme byla schopná rok 2019 přetransformovat k tomu nejlepšímu roku, za celý můj život. Pokud chce člověk být produktivnější, akční a více se zamýšlet nad svými sny a cíli, je tento diář skvělý. Líbí se mi především variabilita jednotlivých plánovačů a samozřejmě motivační texty, které jsou milé a absolutně funkční.
Diář na další rok už mi leží na stole a těším se na jeho další použití.

Edith_17
14.02.2019 5 z 5

Tohle je asi můj první pořádný diář. Předtím jsem mívala jen takové ty školní ("dětské") diáře. S tímto diářem jsem velmi spokojena. Nic tam nechybí, já jsem si ho ještě vyzdobila kresbami, fotkami, nálepkami a další spoustou motivačních citátů.


marta14
14.02.2019 5 z 5

Rozhodně nejlepší diář, který jsem kdy měla. Moc ho doporučuji!

MMacicekk
21.11.2018 5 z 5

Tento diář se opět velmi povedl a nese se v duchu předchozích, takže vás nic nezaskočí či nemile nepřekvapí. Spíše naopak. Holky jsou velmi kreativní a pořád vymýšlejí nové a nové výzvy, které vás dovedou k lepšímu sebevědomí, ale zároveň vám jejich praktičnost dokáže lépe zorganizovat čas. Pokud stále hledáte diář na rok 2019, přimlouvám se rozhodně za tento.

Kniha A Cup of Style - motivační diář 2019 (střední vydání) je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x