A Cup of Style - motivační diář 2018 (střední vydání)

A Cup of Style - motivační diář 2018 (střední vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354842/a-cup-of-style-motivacni-diar-2018-WiX-354842.jpg 5 4 3

Blogerky Lucie a Nicole z A Cup of Style věří, že správné plánování je velká část úspěchu. Proto už podruhé vytvořily diář, který tě nejen provede celým rokem a pomůže ti řádně si naplánovat veškeré aktivity, dá ti prostor pro vlastní poznámky a kreativitu, ale také nabídne řadu inspirativních a motivačních článků přímo od holek. Užij si s diářem v novém designu rok 2018 na jedničku!... celý text

Vydáno: , #booklab
více info...

Přidat komentář

TimetoStyle
04.02.2018 5 z 5

Konečně jsem našla diář, který mi vyhovuje. Moc se mi líbí jak uvnitř, tak i venku. Můžu jedině doporučit :-)

cecetka
03.11.2017 5 z 5

Diar na DK? No kdyz uz ho tu nekdo vlozil, tak ho ohodnotim. Za me 5*. Drobnosti se mu daji vytknout, ale skutecne jen drobnosti ;-)
Diar je rozmerove velmi miloucky a tak akorat to kabelky. Jeho cleneni a razeni ma svoji logiku a osobne mi vyhovuje. Jsem rada, ze jsem si jej poridila a verim, ze diky nemu budu mit prehledne zdokumentovany cely pristi rok :-)
Jednu drobnou vytku mam. V prehledu celeho roku, mesice i tydne nejsou barevne odliseny volne pracovni dny. To jsem vyresila vlastnim barevnym odlisenim.
Pozitivne hodnotim sem tam vlozene komentare u nekterych dni typu: Jupi patek; Dneska ti to slusi; Nezapomen si dnes odpocinout; apod.


RoseDadas
01.11.2017 5 z 5

Grafická podoba diáře je velmi hravá. Okamžitě vás zaujme a pracovat s ním je něco, na co se těšíte. Uspořádání je systematické a velmi praktické. Motivační diář vyšel ve dvou formátech. Menší formát je lehčí a vhodný do kabelky, ten větší je sice těžší, ale oproti tomu menšímu poskytuje více prostoru pro psaní, stává se takovým naším deníkem, ke kterému se můžeme za pár let vrátit a vzpomínat, co všechno jsme dělali.

Diář vás do ničeho nenutí a je jen na vás, jak práci s ním pojmete. Prostoru pro kreativitu je zde spousta. Já osobně se už nemůžu dočkat, až budu moci diář začít používat.

Kniha A Cup of Style - motivační diář 2018 (střední vydání) je v

Přečtených6x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x