ZLOMKY NEKONEČNA

recenze

Zlomky nekonečna (2022) 5 z 5 / Knihomol_ka
Zlomky nekonečna

Zlomky nekonečna.

Tenhle dojemný a přitom krásný příběh napsala naše česká autorka. Tahle kniha je psána s nesmírnou dávkou lásky, která z ní jde cítit hned po prvních stránkách. Při čtení téhle knihy jsem prožívala snad milion pocitů. Celou dobu jsem se u knihy culila jak to bylo krásný a roztomilý zároveň, ale pak to vystřídal pláč a uvědomění. Ani si nepamatuji, kdy naposledy jsem tohle u nějaké knihy cítila, ale bylo to krásný.

Tenhle příběh je zaměřený na mou milovanou LGBT komunitu. Je to o dvou chlapcích, kteří se seznámí na pozemcích školy. Romantická linka mezi Mattem a Erikem je dechberoucí. Tolik lásky a pochopení nikde nenajdete. Obdivuji celým svým srdcem hlavní postavy jak se k celé té nepříjemné situaci, která je postihla postaví. Líbí se mi, že se nevzdávali naděje a do poslední chvíle za ní bojovali a tak to má být. Nevzdávat se nikdy NADĚJE, protože naděje umírá poslední.

Přiznám se, že o nemoci jménem melidie jsem v životě neslyšela a díky této knize jsem se o ní spoustu dozvěděla. ( melidie, nemoc, která zpravidla do měsíce končí smrtí).

Tenhle příběh je plný krásných myšlenek. Tahle kniha mi toho spoustu dala važme si hlavně svého zdraví a žijme naplno jak jen to jde.

Tímto chci poděkovat @humbook a @humbookblogeri za zaslání knihy ve společné spolupráci.

PS: Nezapomeňte na kapesníčky ! Budou potřeba


Zlomky nekonečna Zlomky nekonečna Adéla Rosípalová

Milujeme jinak, když každý den může být poslední? Matt řeší podobné problémy jako většina jeho vrstevníků. Chce úspěšně dokončit střední školu, najít ideální vysokou, vycházet s rodiči a nalézt svoje místo ve světě. Když do jeho ž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář