Nenávidím tě, Adame Connore

recenze

Nenávidím tě, Adame Connore (2024) 5 z 5 / Knihomol_ka
Nenávidím tě, Adame Connore

Konečně tu máme pokračování knihy ze série Miluji a nenávidím. Pokud jste ještě nečetli první díl, tak to hned napravte.
Ve druhém díle se zaměřujeme na kamarádku od Olive. Už v prvním díle jsem si Lucy strašně oblíbila a líbila se mi jako osoba. Takže, když jsem zjistila, že bude v dalším díle, tak jsem se nesmírně těšila. Druhý díl se mi líbil daleko víc než první. Lucy je úžasná postava. S ničím se nepáře a je velmi upřímná. Co na srdci to na jazyku. Velmi jsem se tedy opět u čtení nasmála. Příběh je o Lucy, se kterou se rozešel její přítel a ona se utvrdila v rodinném prokletí, že nikdy nenajde svou lásku. Zařekla se, že už nikomu neřekne, že ho miluje.
Ocitne se u své nejlepší kamarádky Olive, kterou známe z prvního dílu a je super, že se tak opět shledáme se starými postavami. Hned vedle se přistěhuje slavný a velmi atraktivní herec Adam Cornner, který se rozvedl se svou manželkou. Lucy se stane jeho stalkerkou a jednoho dne, kdy ho tajně sleduje přes plot si všimne, že se jeho syn začne v bazénu topit. Od tohoto incidentu si jdou po krku. Lucy se stane dočasnou chůvou pro jeho syna a mezi nenávistí a láskou je přeci jen tenká hranice. Musím uznat, že tento díl je velmi peprný a za mě važně úžasně popsaný. Celý příběh sem hltala od začátku až do konce. Některé věci mě překvapily a nečekala jsem je. Ten epilog byl krásný a já bych si přála další díl nejlépe.
Doporučuji všemi deseti.

Knihami byla poskytnuta v rámci spolupráce od @dobreknihy děkuji.


Nenávidím tě, Adame Connore Nenávidím tě, Adame Connore Ella Maise

Kdo by nechtěl zažít svůj pohádkový příběh? Své „šťastně až na věky“? Hlavní hrdinka Lucy Meyerová na to má pohled možná trochu jiný než většinová populace. Život jí pod nohy házel samé klacky, a proto na muže i na lásku tak troch... více


Komentáře (0)

Přidat komentář