Aneb život knihomola

recenze

Těžký život knihomolů (2024) 5 z 5 / Knihomol_ka
Těžký život knihomolů

Hned na začátek bych chtěla poděkovat nakladatelství @ya.ctu za poskytnutí recenzního výtisku. #spolupráce

Těžký život knihomolů je krásně zpracované komiksové vydání, na kterém se podílela ilustrátorka Hanka Grehová a na vtipném a pravdivém scénáři se podílel zase Lukáš Jašek.
Je krásný jak se spojili a vytvořili něco tak výstižného a čtivého. Komiks je opravdu krásně zpracován. Zamilovala jsem si všechny ty detaily.
Je to taková jednohubka na přečtení, ale já se snažila si to vychutnávat a každý den jsem si přečetla jen pár stránek. Každý, a když říkám každý, myslím tím opravdu každý správný knihomol se najde na všech těch stránkách. Musím vyzdvihnout taktéž krásnou barevnou obálku, ale také to, že komiks je rozdělený do více 'témat' máme tam medailonek všech ilustrovaných postav, které nás budou příběhem provádět. Najdete zde i kvíz nebo také různé knihomolské pojmy. No komiks nabízí více než byste očekávali.

Za mě by měl mít tento komiks každý ve své knihovně! Určitě do něho za pár let zase nakouknu a připomenu si všechny si super scény. Za mě super a zároveň ideální dárek pro každého knižního nadšence.

PS: doufám, že se dočkáme i pokračování !


Těžký život knihomolů Těžký život knihomolů Hanka Grehová

Knihomolové to mají v životě těžký... nejen kvůli váze všech těch knih, které musí nacpat do své přeplněné knihovny. A co teprve jejich nekonečné seznamy knih k přečtení, zvětšující se hromádka účtů z knihkupectví a probdělé noci ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář