PŘÍCHUŤ ZLA

recenze

Příchuť zla (2023) 5 z 5 / Knižní střípky
Příchuť zla

29/2024
PŘÍCHUŤ ZLA 3.díl
WENDY DRANFIELD
Nakl. KNIHA ZLÍN
Rok vydání 2023
384 stran
5*/5
#spoluprace
albatrosmedia.cz

Tři dny = tři přečtené díly této série. Nešlo odolat, nešlo šetřit, nešlo čekat. A teď jako vůbec nevím, co budu číst dále, byť mé knihovny praskají ve švech, nejraději bych si vzala 4. díl, ten však zatím v češtině k dispozici není.

Jelikož jsem se u obou předchozích dílů opravdu snažila nevyzradit zbytečně mnoho, chci to dodržet i u trojky, což ovšem bude pěkná fuška.

V ději se posouváme o čtyři měsíce dále, máme podzim, blíží se Halloween a jsme opět v městečku Lost Creek. Co snad prozradit mohu, že Madison je zpátky u policejního sboru a cestou na svou první směnu míjí havarované auto, ve kterém nalezne opuštěné roční dítě.
Záhy se ukáže, že jeho matka beze stopy zmizela a rozjíždí se pátrání, které bude opět zapeklité a opět našim hrdinům zamotá hlavu... A jestli vás zajímá, zdalipak bude konečně sjednána spravedlivá odplata i pro strůjce Nateova neštěstí, přečtěte si to sami, ideálně pěkně hezky od prvního dílu, pokud jste tak ještě neučinili.

Skvělé to bylo, výborné to bylo, jsem neskutečně šťastná, že jsem této sérii neodolala, protože tohle by byla obrovská škoda. Oba dva hlavní hrdinové jsou úžasní, oblíbíte si je, fandíte jim, protože co si v minulosti zažili, bylo něco nepředstavitelného. Nebudete se nudit ani minutu, nebudete chtít ani jeden z dílů dát z ruky. Jo, to se po čertech povedlo.
( ÚNOR 2024)

Komentáře (0)

Přidat komentář