Pán hor II

recenze

Pán hor II (2024) 5 z 5 / adlen
Pán hor II

Anotace: Sebastian se po politickém skandálu vrací z Benátek zpět do Francie a vystupuje po pádu císařství ze státních služeb. Ani po narození syna mu však není dovoleno užívat si štěstí a klidného rodinného života. Stává se dědicem svého otce, prvním mužem v kraji a zároveň nositelem přezdívky Pán hor.

Pokračování mé oblíbené romantiky a to vlastně romantiku vůbec nečtu. Ten Pán hor mě asi prostě očaroval.

V druhé knize o Pánu hor se již setkáváme nejen s jeho dětmi ale už i vnoučaty. Ač v ději figuruje spousta jmen, pamatuji si je z prvního dílu a dokážu všechny zařadit, z jaké jsou rodiny, kdo ke komu patří apod. Vše je v knize jasné a přehledné.

Je fajn, že když se dějová linka u jedné postavy vyčerpá, netahají se další osudy z paty, ale plynule se přejde k postavě jiné.

Také si mi líbí dobové kulisy děje, historický nádech dělá ze všech romantických knih knihy ještě romantičtější.

Budu se opakovat, ale moc mě baví, že všechny romantické zápletky se hned rozuzlí, vysvětlí a člověk netrpí dvacet stránek než to nějak dopadne. Z tohoto důvodu nečtu romantické knihy, nebaví mě plytkost a nuda v ději.

Pán hor je opravdu rodinná sága, kterou si stojí za to přečíst. Budu se těšit na pokračování.


Pán hor II Pán hor II Hana Marie Körnerová (p)

Sebastian se po politickém skandálu vrací z Benátek zpět do Francie a vystupuje po pádu císařství ze státních služeb. Ani po narození syna mu však není dovoleno užívat si štěstí a klidného rodinného života. Stává se dědicem svého ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář