Opravdové zločiny 2

recenze

Opravdové zločiny 2 (2022) 3 z 5 / ELIKALLY
Opravdové zločiny 2

Opravdové zločiny 2 je již druhá kniha s touto tématikou, kterou do knižní podoby převedla autorka dle úspěšného podcastu se stejným názvem.
Kniha je řazena do jednotlivých příběhů, které na sebe nijak nenavazují, tudíž čtenář není ani nucen číst je v daném pořadí. Tento formát je obzvláště vhodný pokud si jej vyberete jako knihu na noční stolek a dávkujete si míru napětí a strachu dle svého.
Příběhy obsahují další porci neuvěřitelných zločinů, kterými se historie bohužel jen hemží.
Setkáváme se případy tak záhadnými, že dodnes nenašli rozřešení, tak zločiny nad jejíž příčinou zůstává rozum stát.
Několikrát jsem se přichytila s telefonem v ruce, jak se snažím vyhledat si detail jednotlivých kauz, k obětem či násilníkovi hledám obličej, případně vyhledávám dobové zprávy pro dokreslení toho, co se skutečně stalo.
A jako bonus si přečtete rozhovor s odsouzeným, legendou české kriminalistiky či předsedou spolku lighthouse, který pomáhá osobám jak ve vězení tak jejich rodinám.
Knihu doporučuji i těm, kteří si podcast poslechli, minimálně přidaný bonus pohledu odborníka je příjemným zakončením této útlé knížky.


Opravdové zločiny 2 Opravdové zločiny 2 Lucie Bechynková

Mrazivá nálož skutečných krimi případů. Pokračování bestselleru podle oceněného podcastu. Vydejte se do nejtemnějších koutů lidské duše s vydatnou dávkou slavných zločinů, které jsou skrz naskrz nasáklé krví! Lucie Bechynková, m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář