Drsné sny přehled

Drsné sny https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202349/bmid_drsne-sny-202349.jpg 4 167 167

Kladivo na čaroděje série

< 6. díl >

Policie je jedna z mnoha organizací, kterým se tým Felixe Jonáše zásadně vyhýbá, ale co jsou zásady v porovnání s tučným honorářem? Policista zavražděný kolegou, jemuž najednou přeskočilo, je však jen špičkou ledovce, pod kterým spí něco prastarého, co skrze své sny brnká na struny potlačovaného vzteku. Do Prahy přijel nevítaný host, a až se konečně probudí, bude se chtít bavit. A spíše než na schovávanou si bude chtít zahrát na genocidu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drsné sny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Micho86
15.08.2023 5 z 5

Podle informací o autorovi na konci knihy psal Jakub Mařík doposud pouze povídky, no takže klobouk dolů pane, byla to skvělá knížka. Řekla bych, že tento autor píše zatím nejblíže stylu Jiřího Pavlovského, tvůrce celé série.
Humorné hlášky nechybí, tým je hezky pohromadě, Klaudie si u mě taky trochu zvedla skóre a nakonec i Vincenc dostal opět trochu prostoru pro přehlídku svých mnohých skrytých talentů a nechutné povahy. ("Pokud jsou oči okny do duše, ty Vincencovy pak byly kukátkem do cely Hannibala Lectera." - ano, tak to je on, můj oblíbenec, děkuji autorovi za stručný a výstižný popis téhle supr postavičky.)
Taky musím ocenit, že oproti předchozímu dílu, který chybami v textu jen přetékal, v tomto díle moc překlepů nenajdete - já vím, že to není důležité, ale já si takových věcí neumím nevšímat, a proto je teď myslím z mé strany na místě pochvala, jelikož v opačném případě se nikterak nezdráhám si na velké množství chyb v recenzi trochu postěžovat.
V rámci této série musím příspěvek od Jakuba Maříka zařadit mezi mé oblíbenější díly a teď už se těším na další literární počin Ondřeje S. Nečase, no vážně, jeden autor lepší než druhý, tohle jejich střídání mě moc baví:))

protokol
03.11.2022 5 z 5

jedna z lépe spracovaná kniha. konec trocha sklamanie ale naozaj počuvatelná kniha .


ala.mihalikova
27.09.2022 5 z 5

Tohle byl úžasný díl. Četla jsem to jedním dechem. Super akce, vtipný i napínavý. A Kladie boží.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Drsné sny v seznamech

v Přečtených241x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených4x
v Knihotéce154x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech1x