kkouzlo kkouzlo přečtené 262

☰ menu

Její třešničky

Její třešničky 2020, Penelope Bloom
2 z 5

I přesto, kolik chvály jsem na tuto série četla, jsem hodně dlouho odolávala a ve slabé chvíli jsem přečetla první díl. V další slabé chvíli, kdy jsem byla na celodením florbalovém turnaji a měla jen čtečku s omezeným výběrem, jsem sáhla i po druhém díle, za den přečetla, ale dám si velký pozor, abych už další díl nečetla :) Už mi to místy ani nepřipadalo vtipné, ale spíš trapné.... celý text


Dovolená s moderním fotrem

Dovolená s moderním fotrem 2018, Dominik Landsman
3 z 5

Za mě ano, autor mě baví, jeho humor mě baví, čtení oddychové. Kniha ideální na dovolenou. Ve spoustě situací jsem se, jako matka, úplně viděla :)


Karanténa s moderním fotrem

Karanténa s moderním fotrem 2021, Dominik Landsman
3 z 5

Já se bavila, autorův humor mám ráda a s některými názory souzním, ale i přesto tohle byla první kniha od něj, kterou jsem četla. Za mě ano, ideálně na dovolenou :)


Hon na maminčina zajíčka

Hon na maminčina zajíčka 2021, Kristína Pavelková
2 z 5

Oddychové, opravdu hodně oddychové. Hlavní hrdinka si sympatie nezískala a ke knize a ani autorce se určitě vracet nebudu.


Zahrada

Zahrada 2022, Petra Dvořáková
3 z 5

Vlastně nevím, co si o tom, kam děj směřoval myslet. Nečekala jsem to. Překvapilo mě to. Nepříjemně. A jakmile jsem zjistila, o co se jedná, čekala jsem jiný konec.


Kdyby Ogden uměl česky

Kdyby Ogden uměl česky 2013, Ogden Nash
3 z 5

Ke knize jsem se dostala díky čtenářské výzvě, nelituji, básničky si občas čtu, tyhle pobavily :)


Jeho banán

Jeho banán 2020, Penelope Bloom
3 z 5

I přesto, kolik chvály jsem na tuto série četla, jsem hodně dlouho odolávala a ve slabé chvíli jsem po knížce sáhla. Jeho banán mi přišel úsměvný, taková nenáročná jednohubka na přečtení, ke které se určitě vracet nebudu.... celý text


Případ pro exorcistu

Případ pro exorcistu 2012, Michal Sýkora
3 z 5

Viděla jsem minisérii v televizi, ale stejně si děj nepamatovala. Za mě celkem příjemná česká detektivka.