Karanténa s moderním fotrem přehled

Karanténa s moderním fotrem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473571/bmid_karantena-s-modernim-fotrem-QU0-473571.jpg 4 135 135

Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě! To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste vy zavření doma, protože venku číhá smrt, šijete roušky a krotíte vášně hyperaktivního školáka, jehož vzdělání částečně padlo na vás – školy jsou totiž zavřené. A vy postupně začnete nenávidět všechny členy domácnosti, což je praktické, protože se s nikým jiným nestýkáte (ostatně ani nemůžete) a den za dnem, respektive měsíc za měsícem v televizi sledujete stále nového a nového ministra zdravotnictví, kterak se stále stejným premiérem v zádech národ informuje, že následující tři týdny budou klíčové. A tak začnete nenávidět i všechny ostatní… Mezitím samozřejmě sem tam krátká a matoucí okénka rozvolnění a optimismu. Best in Covid – Made in Česko!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Karanténa s moderním fotrem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (44)

kkouzlo
10.04.2024 3 z 5

Já se bavila, autorův humor mám ráda a s některými názory souzním, ale i přesto tohle byla první kniha od něj, kterou jsem četla. Za mě ano, ideálně na dovolenou :)

sakro
08.03.2024 5 z 5

Zřejmě mám velmi rád stejný styl humoru jako autor knihy a navíc mám stejný pohled na "managerské úspěchy" politické garnitury, která vládla našemu státu v covidové době. Obdivuji i jemné postřehy, které pan Lansman dokáže nejen zachytit, ale i vtipně vložit do své knihy. Za mě tedy naprosto zasloužených pět hvězd a jednoznačné doporučení k přečtení. Přestože si uvědomuji, že popisuje dobu nelehkou, která mnohým lidem převrátila jejich život již navždy naruby, přišli o své blízké a ztratili zdraví, nad postřehy a způsobem interpretace jsem se nasmál, jako už dlouho ne.


Kochy84
23.11.2023 4 z 5

Mě to bavilo. Já dostal přesně to co jsem chtěl, humor a nadsázku. Nečekal jsem žádnou těžkou literaturu, ale jednoduchou knížku na dva večery. A přesně to Karanténa je. Navíc celou dobu tušíte jak to dopadne, i když jsem při čtení trochu kroutil hlavou a říkal si "no jo, vlastně, tohle jsem už úplně zapomněl".
Očekával jsem knížku na 3hvezdicky, ale dám čtyři, protože mě na několika místech donutila smát se nahlas.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Karanténa s moderním fotrem v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených187x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených2x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech4x