Uzení, nakládání a konzervování masa podobné

nehodnoceno
Uzení, nakládání a konzervování masa https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131666/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-131666.jpg 0 0 0

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fleisch pökeln und räuchern


více info...

Podobné knihy (6)

Uzení Uzení Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více


Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více


Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb Egon Binder

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se ... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně Domácí uzení masa na grilu i v udírně Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více

Štítky knihy

maso konzervace a sterilace potravin uzení masa a ryb udírny

Autorovy další knížky

Bernhard Gahm
německá
1995  0%Domácí zabíjačka
2012  0%Uzení, nakládání a konzervování masa
2007  0%Klobásy, salámy, paštiky