udírny

štítky

5 knih


Všetko o údení 100% Všetko o údení 2018, Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údi... více


Uzení pro labužníky 100% Uzení pro labužníky 2017, Cosima Bellersen Quirini

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleni... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně 0% Domácí uzení masa na grilu i v udírně 2017, Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více




Uzení, nakládání a konzervování masa 0% Uzení, nakládání a konzervování masa 2012, Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně naso... více


Grily, krby, udírny 0% Grily, krby, udírny 2005, Dalibor Pírko

V této knize naleznete všechny potřebné informace pro stavby grilů, krbů a udíren - od zákonných předpisů, vhodného umístění a používaných materiálů až po podrobný popis jednotlivých projektů. Všechny postupy jsou srozum... více