uzení masa a ryb

štítky

21 knih


Všetko o údení 100% Všetko o údení 2018, Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údi... více


Kuchařka - udíme, vaříme, konzervujeme 80% Kuchařka - udíme, vaříme, konzervujeme 2000, kolektiv autorů

Recepty na přípravu salámů, tlačenek, jitrnic a klasických jídel české kuchyně včetně omáček a specialit. více


Vaříme a udíme doma 100% Vaříme a udíme doma 1991, Ladislav Steinhauser

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů tohoto řemesla vám pomůže knížka, kterou právě držíte v ruce. Autoři pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje ... více




Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby 60% Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby 2005, Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více


Udírny a uzení ryb 100% Udírny a uzení ryb 2011, Egon Binder

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se ... více


Chalupář udí a vaří 60% Chalupář udí a vaří 1987, Josef Dušátko

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Uzení 80% Uzení 2018, Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Udíme ryby s Milošem Štěpničkou 100% Udíme ryby s Milošem Štěpničkou 2012, Miloš Štěpnička

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodn... více


Konzervujeme po celý rok 80% Konzervujeme po celý rok 2011, Heinz K. Gans

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchovám... více


Uzení pro labužníky 100% Uzení pro labužníky 2017, Cosima Bellersen Quirini

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleni... více


Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 100% Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů 2016, Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více


Udírny 0% Udírny 2007, Václav Vlk

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba ... více


Kouří se nám z udírny 0% Kouří se nám z udírny 1997, Josef Dušátko

Náměty na uzení, grilování a rožnění. více


Domácí uzenář 0% Domácí uzenář 1990, Jozef Ďurík

Rady a tipy, jak správně zacházet s masem. více


Pečení, uzení, grilování ryb a masa 0% Pečení, uzení, grilování ryb a masa 2007, Jürgen Lorenz

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakl... více


Uzení, nakládání a konzervování masa 0% Uzení, nakládání a konzervování masa 2012, Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně naso... více


Grily, krby, udírny 0% Grily, krby, udírny 2005, Dalibor Pírko

V této knize naleznete všechny potřebné informace pro stavby grilů, krbů a udíren - od zákonných předpisů, vhodného umístění a používaných materiálů až po podrobný popis jednotlivých projektů. Všechny postupy jsou srozum... více


Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 0% Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 1993, kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně 0% Domácí uzení masa na grilu i v udírně 2017, Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více


Grilování,rožnění a uzení - více než 200 nejlepších receptů 0% Grilování,rožnění a uzení - více než 200 nejlepších receptů 2006, Lea Filipová

Kompletní návody,jak míchat koření,na čem se které maso lépe připravuje atd.,celkem 200 receptů. více