Veveruška320 Veveruška320 komentáře u knih

☰ menu

Tajemný cizinec Tajemný cizinec Mark Twain (p)

Audiokniha-vyprávění....,zaujalo mě a zároveň jsem se pozastavovala nad otázkami,jaký život ve skutečnosti je,nijak zvlášť těžké téma,ale pěkné k poslechnutí.

24.04.2024 5 z 5


Balzamovač Balzamovač Alison Belsham

Tak tenhle díl,jsem četla dýl než jsem měla v plánu.Děj byl napínavý,čtivý,některé kapitoly moc zdlouhavé,ale jinak se mi kniha moc líbila.

13.04.2024 4 z 5


Inkoust Inkoust Alison Belsham

Tak druhý díl se mi taky moc líbil..opět jízda,kniha se četla úžasně,napětí rozhodně nechybělo.Těší mě,že jsou v knize ty samé postavy a dobře to na sebe navazuje...jdu na další díl...:o))

16.02.2024 4 z 5


Tatérka Tatérka Alison Belsham

Kniha mě moc bavila,bylo to napínavé,čtivé a velké překvapení pro mě bylo kdo zabíjel,to jsem opravdu nečekala....těším se na druhý díl....

25.01.2024 4 z 5


Růže bílá, černý les Růže bílá, černý les Eoin Dempsey

Pro mě byla kniha půvabná,měla hezký a chvílemi napínavý děj,rozhodně nepůsobila naivně,proč?Kterákoliv kniha,která byla napsaná o válce nebo z koncentračního tábora,.....Každá ta kniha má svůj příběh,své kouzlo a ne všechny příběhy které se v těchto knihách čtou,musí končit vždy smutně.Může být i takový příběh,který dopadl dobře.Bylo to příjemné a odpočinkové čtení..

20.12.2023 5 z 5


Říkej tomu, jak chceš Říkej tomu, jak chceš Brigid Kemmerer

Nečekala jsem,že budu sedět nad knihou celý den,ale nešlo přestat. Pro mě další krásný,napínavý a velice čtivý příběh....Byli úžasné všechny tři díly,stojí za přečtení.Jsem nadšená a jen doporučuji:o))Těším se na další knihu od této autorky.

28.11.2023 5 z 5


Dracula – limitovaná edice (komiks) Dracula – limitovaná edice (komiks) Bram Stoker

Poslechnuto jako audio.To bylo boží,sice jsem už viděla několik verzí filmu,ale poslech byl moc pěkný,zvlášť když to vypráví víc herců.Byl vytvořen jakýkoliv zvuk po jezdící kočár,vytí vlků a pláč dítěte. Moc pěkné.

28.11.2023 5 z 5


Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

První díl byl krásný a tento ve mě nechává stejný pocit.Nedokážu příběhu nic vytýkat. Je prostě svižně čtivá,a říkáte si ještě jednu kapitolu a ještě jednu a najednou máte půlku knihy přečtenou a vy si přejete,aby ten příběh pokračoval dál...:o))Prostě úžasné...

27.11.2023 5 z 5


Odpusť, tati! Odpusť, tati! Jitka Komendová

Co dodat,už dávno nejsem v kategorii,pro kterou je kniha určena.Čteno s dcerou do čtenářského deníku,takže jestli bych to měla hodnotit z pohledu mámy,tak bych Lence chvílemi dala pár facek, hrozné chování a rozmazlenost..,ale jinak z pohledu dcery,mi bylo vysvětleno,že na některé věci reaguje dobře.Každopádně jsem ráda,že tento příběh mám za sebou...:o))

24.11.2023 3 z 5


Den, kdy jsem zmizela Den, kdy jsem zmizela Brandi Reeds

Tak to jsem nečekala,knížku jsem dostala od kamarádky a dlouho ji odkládala,nechápu proč.Knihu jsem přečetla za 2 dny,neuvěřitelné a napínavé čtení.Nešlo knihu odložit.Líbilo se mi propojení mezi vyprávěním Cecil a Holly,celý příběh do sebe krásně zapadal a vše vám najednou dávalo smysl.Určitě stojí za přečtení.

24.11.2023 5 z 5


Jizva Jizva Danuta Chlupová

Kniha Životice mě hodně zaujala,tragická událost,na kterou by se nemělo zapomínat.Ráda čtu knihy,které jsou podle skutečných událostí.Na knihu Jizva jsem se hrozně těšila a i přesto,že jsou některé postavy smyšlené a příběh není skutečný,neodradilo mě čtení.Kniha se čte svižně.Zaujala mě a jen doporučuji.

20.11.2023 5 z 5


Povídky o ženách Povídky o ženách * antologie

Knihu,máte přečtenou za chvilku,11 povídek o ženách a jejich životě.Některé povídky byli úsměvné,jiné nic moc.Takový průměr,rozhodně nepatří ke knihám,které si přečtu znovu.

14.11.2023 3 z 5


Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Přečteno s dcerou a synem do čtenářského deníku,takže když jsem viděla tu jiskru v očích s jakým nadšením čtou,byla to i pro mě zábava...:o))

09.11.2023 4 z 5


Král Krysa Král Krysa James Clavell

Určitě je to pěkná kniha,jen ne úplně můj žánr.

09.11.2023 4 z 5


Vlaštovky z Černobylu Vlaštovky z Černobylu Morgan Audic

Moc pěkné a napínavé dílo.Četlo se to samo.

09.11.2023 5 z 5


První krev První krev Angela Marsons

Nedokážu mít výtky k této sérii. Kim a její tým...,bylo fajn si přečíst jak vše začalo a jak se dali dohromady.Opět pěkný,čtivý a napínavý díl.Za mě plný počet....:o)

30.07.2023 5 z 5


Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Tak musím přiznat,že Karin mě velice mile překvapila,moc pěkná kniha,četla se svižně,bylo pěkné dočítat se,jak do sebe vše pěkně zapadá...a každý má svůj příběh...Z počátku mi Igor byl nesympatický,ale jsem ráda,že si nakonec k dceři přeci jen,našel cestu a na tak krásném místě a v krásném prostředí Kréty.:o))

08.06.2023 5 z 5


Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Další,úžasný příběh Kim a její party.Nemůžu jinak než pochválit,napětí,akci a čtivost....těším se na další díl.

05.06.2023 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

První kniha,kterou jsem od Bryndzy četla.Příběh mě upoutal rychle,kniha se četla svižně,chvílema jsem nechápala Eriku,a její jednání...,konec mě mile překvapil,byla jsem napnutá až do konce...Těším se na další knihu.

21.05.2023 4 z 5


Mango nepadá daleko od stromu Mango nepadá daleko od stromu Kereen Getten

Čteno s dcerou do čtenářského deníku.Byl to moc pěkný příběh,o dvanáctileté holčině,která prožívá ne moc veselé období prázdnin,překvapilo mě rychlé tempo čtení a i když to není čtení pro mou věkovou kategorii,i tak mě příběh zaujal,rozhodně neublíží.

04.05.2023 4 z 5