stastnyctenar stastnyctenar komentáře u knih

☰ menu

Černá lilie Černá lilie Vlastimil Vondruška

Opět super detektivka, přesně taková, jakou od pana Vondrušky čtenář očekává.

27.12.2023 5 z 5


Život v přeludu (... a jak se z něj probudit!) Život v přeludu (... a jak se z něj probudit!) David Icke

Super kniha. Jsem rád, že jsem ji (sice těžko) sehnal. Pro ty, kteří mají informace a vědí, je to kniha, která rozšíří obzory a ostatním se asi líbit nebude, protože nebudou chtít otevřít oči a vidět pravdu a radši budou žít v tom co znají.

03.04.2023 5 z 5


Exopolitika Exopolitika Ladislav Zelinka

Napřed jsem si myslel, že když je to kniha sestavena z článků, že si to jen přečtu a uvidím. Po přečtení musím říci, že kniha je super. Krásně a srozumitelně napsaná kniha plná informací jak pro začátečníky, tak pro pokročilé v problematice.

03.04.2023 5 z 5


Utajovaná pravda - zapovězené poznání Utajovaná pravda - zapovězené poznání Steven M. Greer

Na tuto knihu jsem narazil náhodou. Sice se již hůře shání, ale stojí za to si ji přečíst. Státy (hlavně USA) před námi tají spoustu technologií a je vidět, jak jsme loutky u "nad lidí" deep state a jak jsem četl jinde, tak i iluminatů...a hlavně války a energetické krize jsou umělé a již dávno zde máme volnou energii, kterou nám vrchnosti (snad zatím) nechtějí dát a drží si to v šuplíku

26.03.2023 5 z 5


Můj otec byl MIB Můj otec byl MIB Jan van Helsing (p)

Super kniha, ale chápu, že spoustě lidem nic neřekne. A ty se pak budou divit až se začnou dít věci....

31.08.2022 5 z 5


Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu Světelná poselství z Plejád 2: Znovunapojení na původní kosmickou sílu Pavlína Klemm

Opět super kniha. Děkuji, že se mi potvrzují dříve získané informace. Doporučuji.

18.10.2021 5 z 5


Poselství Plejáďanů Poselství Plejáďanů Pavlína Klemm

Super kniha, která mi spojuje získané informace z jiných knih a spojuje je do kruhu. Určitě doporučuji těm, kdo se zabývají esoterikou (ostatní by těmto informacím nevěřili). Mám v plánu si přečíst všechny díly, které seženu.

18.10.2021 5 z 5


Děti nového věku Děti nového věku Jana Štrausová

Skvělá kniha. Měl by si ji přečíst každý rodič malého dítěte, nebo budoucí rodič. Je v ní spousta vysvětlení a pravdy. Skvěle se čte.

05.10.2020 5 z 5


Velký experiment Velký experiment Wendy Kennedy

Zajímavá kniha. Díky ní se dál informuji o Arkturianech (o Horthonech) a o Plejáďanech. Jsou to věci k velkému zamyšlení. Vřele doporučuji.

05.10.2020 5 z 5


Tajemství života po smrti Tajemství života po smrti Barry Eaton

Skvělá kniha. Doporučuji všem a zvláště pak těm co se boji smrti. Určitě to dám přečíst dětem až budou mít na to věk.

22.08.2020 5 z 5


Vaše nová realita Vaše nová realita Eva Paclíková

Jedna z nejlepších knih o plnění přání. Hlavně ji napsala česká autorka, takže je to přesně na míru do našeho prostředí a po dlouhé době jsem v knížce nenašel žádná "super americká témata". Tuto knihu z celého srdce doporučuji a autorce děkuji za přehlednou a nádhernou knihu. Možná si přečtu i "bohyni" :-)

23.07.2020 5 z 5


Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Don Miguel Ruiz (p)

Skvělá kniha. Je tam spousta věcí k zamyšlení.

19.05.2020 5 z 5


Myšlením k bohatství Myšlením k bohatství Napoleon Hill

Skvělá kniha. Doporučuji všem. Jsou zde uvedeny metody, které fungují (což je dokázáno mnoha úspěšnými lidmi). Dobře napsaná a skvěle čtivá.

16.05.2020 5 z 5


Život bez hranic: Naplňte svůj potenciál Život bez hranic: Naplňte svůj potenciál John C. Maxwell

Přiznám se, že jsem měl od této knihy větší očekávání a zklamala mě. Přijde mi dost americká a připadá mi, že se autor v ní trochu vychvaluje. Znám lepší knihy této tématiky (teda alespoň dle mého názoru a z mého úhlu pohledu). Další knihy tohoto autora si již nekoupím.

16.05.2020 3 z 5


Čajové opojení Čajové opojení Linda Gaylard

Mám snad všechny knihy o čaji, ale tuto řadím mezi nejlepší. Pro začátečníky vše krásně vysvětlí a zkušené čajomilce potěší nejen obrázky, ale dodá chuť na čaj a mě osobně zlepšuje představivost a hladí po duši.

21.04.2020 5 z 5


Malá duše a Slunce Malá duše a Slunce Neale Donald Walsch

Super kniha nejen pro děti. Škoda, že je tak úzká. Přečetl jsem ji za 10 minut. Ale alespoň je k zamyšlení a dá se o věcech přemýšlet.

16.04.2020 5 z 5


Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu Neale Donald Walsch

Přečetl jsem spoustu knih osobního růstu a "duchovního" růstu (nikoliv náboženských). Každá kniha byla o něčem jiném, i když spousta myšlenek se opakovala. Tato kniha všechny myšlenky mnou přečtených knih propojila do jednoho celku. Z mého pohledu skvělá kniha, kterou si nechám v knihovně a určitě dokoupím další díly Hovorů s Bohem. Za sebe mohu s čistým svědomím tuto knihu doporučit.

07.03.2020 5 z 5


Jsi bez hranic Jsi bez hranic Katy Yaksha (p)

Velmi inspirativní kniha, kde je všechno vysvětleno jednoduchým způsobem. Doporučuji všem, kdo se zajímá o osobní rozvoj.

27.01.2020 5 z 5


S koněm mezi světy S koněm mezi světy Linda Kohanov

Tuto knihu jsem si koupil na základě hodnocení a zklamala mě. Podle mě je určena spíš pro chovatele koní a pro ty kdo se o koně zajímá. Pak mi tam dost vadila "skrytá reklama" na autorčin ranč. Ani jsem ji nedočetl.

22.01.2020 3 z 5


Žij teď: Cesta za ajurvédou Žij teď: Cesta za ajurvédou Karel Voříšek

Super knížka. Vtipná, poutavá a krásně popisuje základy ájurvédy. Jedna z nejlepších knížek, které jsem letos četl. Díky této knížce začnu číst další knížky o ájurvédě, protože si myslím, že ájurvéda je pro život důležitá. Vřele tuto knihu doporučuji.

26.11.2019 5 z 5