Vaše nová realita přehled

Vaše nová realita https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439301/vase-nova-realitaDsKb4D-Q7S-.png 5 10 10

Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality. Dozvíte se, jak ovlivňovat druhé, abyste žili šťastný a spokojený život. Pochopíte, proč vůbec nezáleží na vašich současných okolnostech a podíváme se i do světa kvantové fyziky. Jsme multidimenzionální bytosti s neomezenými možnostmi vytvářet si jakoukoli realitu, po které toužíme. Neexistuje nic, co bychom nemohli mít, nebo kým bychom nemohli být. A právě tato kniha vám dovolí stát se tím, kým chcete a vytvářet si život dle svých vlastních představ.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaše nová realita. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

TercaHoney
20.12.2023 5 z 5

Kniha je pokračováním Alfa bohyně. Pokud někdo tuto knihu nečetl nebo neví co to zákon přitažlivosti je, doporučuji si nejdříve o tom něco přečíst. Jak již autorka sama na začátku knihy doporučuje, brát knihu spíše jako učebnici, podtrhávat zvýrazňovačem a psát si poznámky, tak s tímto tvrzením souhlasím. Je zapotřebí si jí přečíst několikrát, třeba i s odstupem času, aby některé souvislosti dávaly smysl.

lucin_a
17.10.2022 4 z 5

Líbí se mi uplně jiný pohled na realitu (divadelní scénu). Kniha obsahuje spousty informací k přemýšlení a tipy jak změnit pohled na naší realitu.
Jedinou pozitivní výtku mám k tomu, že autorka by mohla více psát v pozitivním smyslu, hodně vět je psáno právě v negativním slovosledu, což čtenářům nemusí pomáhat k dosažení pozitivního vlivu z knihy.


Apointofme
23.09.2022 5 z 5

Bezkonkurenčně jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Od paní Paclikové mám přečtené všechny 3, všechny tři mě velmi zaujaly a řadí se mezi nejlepší knihy, které jsem doposud dostala do ruky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vaše nová realita v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit7x

Autorovy další knížky

2018  93%Alfa bohyně
2020  96%Vaše nová realita
2022  80%Ty jsi ta síla: Jediný Bůh ve své realitě