Děti nového věku

Děti nového věku https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432446/bmid_deti-noveho-veku-Hns-432446.png 4 57 26

Děti Nového věku jsou fenomén posledních let, který vyvolává řadu otázek, nutí k zamyšlení a otevírá brány jiného pohledu, než na který jsme dosud byli zvyklí. Těchto dětí je hodně a o svých pocitech nemluví s každým. Často žijí ve dvou světech, v našem viditelném a zároveň v tom jejich, který většinou nevidíme. Strhující výpovědi předškoláků, dětí školou povinných, ale i dospělých, většinou podložené jejich kresbami, posunou vaše dosavadní představy a přesvědčení. Přinášejí úžasná autentická svědectví o jejich minulých životech, která jsou naprosto přirozená a otevřená. Děti, o nichž pojednává tato publikace, jsou často nositeli mnohem starších duší, než si dovedeme představit. Možná máte právě takové doma. Přicházejí nám předat poselství, na které jsme zapomněli, a připomenout, že smrtí život nekončí a že když něco nevidíme, neznamená to ještě, že to neexistuje. V jejich malých tělech je ukryta moudrost, která spolu s nimi sestoupila na Zemi. Jdou přímo do srdce a vidí pod povrch situací. Cítí, když nejsme v souladu sami se sebou. Jejich záměrem je probudit nás a vrátit nás zpátky k sobě, domů, do svého srdce. V knize se setkáte také s tématem meditace s nejmenšími a nahlédnete za zrcadlo vztahů rodičů s dětmi. Uzavírá ji kapitola Reinkarnace jako prožitek a fenomén, v níž najdete historii pojetí reinkarnace, obohacenou zdokumentovanými příběhy.... celý text

Přidat komentář

Allla9
29.04.2024

Autorkou knihy je učitelka, která vede terapeutickou praxi pro děti i dospělé. Obsahuje výpovědi dětí o jejich minulém životě. Kniha je doplněna jejich kresbami.

gabriela8704
23.04.2023 5 z 5

Velice pěkná kniha. Jednoduše napsané a čtivé. I s ukázkami z praxe.


RenataP
10.02.2023 5 z 5

Souhlasím s níže uvedenými komentáři, snad jen dodám, že kniha je velmi dobrou sbírkou příkladů z praxe, popsaných příběhů a také kreslené obrázky dětmi jsou něco, co k rozšíření obzorů rozhodně přispívá.

bočková
30.11.2022

zpočátku jsem docela poslouchala, ale když učitelka mat.školy a později první třídy řekla, že dceru hodně bila, že dostávala hodně bití, že jí tolik třískala, tak to u mě naprosto prohrála a nechtěla bych aby na mé děti působila

Čand@
28.08.2022 3 z 5

Tentokrát nemám čo napísať, celkom presne to za mňa vyjadril vlkcz o čosi nižšie podo mnou. Pre prvé zoznámenie s týmito vecami ok. Pre hlbšie poznanie nájde ten, kto chce, zaiste bohatý výber ďalšej literatúry.

Mrňous1
26.05.2022 4 z 5

Takové letem světem, určitě zajímavé, nazvala bych to takovým rychlokurzem. Koho to zaujme, určitě najde obsáhlejší knihy na toto téma.

vlkcz
29.04.2022 4 z 5

Pro člověka, který je s problematikou trochu obeznámen nic moc nového. Jako rychlé a snad uvěřitelné seznámení pro "nepolíbené" výborné.
Největší klad spatřuji v autentických svědectvích lidí, zvlášť dětí. Některé jejich komentáře (hlavně nadějeplné, i když mrazivé: "My jsme nepřišli diskutovat, ale změnit to tu.", nebo opakovaně zmíněná: "Když jsem byl ještě velkej.") člověka donutí přemýšlet.
Celkově je to ale dost neučesané.

elenai
13.03.2022 3 z 5

Velmi zvláštní a zároveň pozoruhodná kniha, přinesla mi ji kolegyně po sérii hovorů, co jsme vedly. Ty příběhy dětí, já tomu věřím, protože jsem poznala také jedno takové dítě, co vidí aury. Teď už je z něj dospělý mladý muž. Po stránce obsahové je ale kniha docela chudá. Některé zpovědi dětí jsou napsané na pár řádcích a za mě to působí mírně nevěrohodně, prostě jen aby se zaplnil prostor. Moje touha po rozšíření obzorů byla naplněna až v poslední části knihy a měla být umístěna spíš na začátek knihy, aby čtenář měl nějakou teoretickou znalost před tou empirickou částí.

miri.f
24.06.2021 3 z 5

Po shlédnutí Duše K, kde byla autorka hostem, jsem se na knihu nesmírně těšila. Možná i z toho důvodu jsem nebyla úplně tak nadšená, jako bych byla, kdybych od toho tolik neočekávala. Svým způsobem je to pěkně zpracované a poměrně poutavé čtení, avšak člověk už se nedozví o nic víc, než když si pustí zmiňovaný pořad. Přesto jsem ráda, že jsem si knihu přečetla, a že existuje takové čtení pro ty, kteří jsou teprve na začátku chápání - ti z knihy budou nadšení. Vyjde-li avizovaný druhý díl, možná si jej ze zvědavosti opět přečtu.

Eva88
01.06.2021 3 z 5

Nerada to píšu, ale je to tak. Z knihy jsem dost zklamaná, potenciál obrovský, ale neuskutečněný, bohužel. V první půlce velmi osekané příběhy dětí, v druhé půlce zobecněná fakta o reinkarnaci. Jak je zmíněno níže, mám pocit, jako bych přečetla lepší diplomovou práci. Třeba další kniha paní Štrausové bude už vypilovaná a více vymazlená. Můj názor na knihu ale nemění názor na paní autorku. Klobouk dolů, čemu se věnuje a že se odvážila své poznatky zveřejnit.

yetti09
25.05.2021 3 z 5

Zajimavá kniha, kterou jsem četla v nelehkém období svého života. Svůj účel splnila, ale upřímně - na knihu je zde málo materiálu (obrázky přes celou stranu/ spousta teorie, která je dostupná na internetu). Tohle je skvělá diplomová práce, ale na knihu je to málo.

michal6111
15.04.2021

Moc pěkné, ale prakticky jsem se nedozvěděl o moc víc, než autorka prozradila ve videu na YouTube s Jardou Duškem.. Ale prý bude druhý díl, tak se těším :)

michal2601
02.03.2021 5 z 5

Velmi inspirující čtení přinášející nevšední pohled na dětské vnímání světě, minulých i přítomných životů :-) Vřele doporučuji.

jadunka
26.01.2021 5 z 5

Občas netuším, jestli jsem natolik "ezo", abych tomu dokázala plně věřit. Občas se mi stanou věci, které rozumově vysvětlit nejdou, a přijde mi naprosto samozřejmé v ně věřit. Knížku jsem zhltla za jedno odpoledne, za mě tedy mohla být rozhodně delší. Ty příběhy jsou neuvěřitelné. A zasazení do kontextu klasické filozofie se povedlo. Navíc mám teď nutkavou touhu přečíst si znova Tuláka po hvězdách. Opravdu skvělá inspirující kniha. :)

tazmania.e13
22.01.2021 5 z 5

Mně se kniha moc líbila. Budu věřit tomu, že to tak doopravdy je :)

AlenkazAnglie
13.01.2021 5 z 5

Nadherna kniha

dream.rose
26.10.2020 3 z 5

příběhy hodně zajímavé, libí se mi i kresby v knize, ale hlavně na konci je už moc teorie. Myslela jsem že to bude kniha jenom příběhy dětí a obrázky ale zbytečně moc teorie. Ale zajímavé počtení

jana8352
16.10.2020 4 z 5

Zajímavá knížka.

stastnyctenar
05.10.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Měl by si ji přečíst každý rodič malého dítěte, nebo budoucí rodič. Je v ní spousta vysvětlení a pravdy. Skvěle se čte.

kosilka
25.09.2020 5 z 5

Nádherná kniha...láskyplná, citlivá a plná porozumění a úžasných informací...jiná být ani nemůže vzhledem k tématu...velmi hezky zpracované téma...dodává radost člověku, číst o Pravdě.

Štítky knihy

děti meditace reinkarnace minulé životy

Autorovy další knížky

Jana Štrausová
česká, 1968
2020  84%Děti nového věku
2022  80%Poselství dětí nového věku

Kniha Děti nového věku je v

Právě čtených2x
Přečtených97x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených4x
Knihotéce19x
Chystám se číst79x
Chci si koupit33x
dalších seznamech1x