Velký experiment

Velký experiment https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314149/bmid_velky-experiment-Hjk-314149.jpg 5 9 6

Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment. Existují další časové osy, v nichž tento experiment nebyl úspěšný. Ale vy, vaše verze, s níž vedeme tuto konverzaci, je úspěšná, a proto procházíte procesem vzestupu. Informace, které v této knize sdílíme, považujeme za nejvhodnější vibrační shodu pro stav, v němž se právě teď nacházíte. Zatímco poskytujeme informace, vždycky se díváme na vibrační úroveň většiny těch, u nichž předpokládáme, že text budou číst. Děláme to proto, abychom vám poskytli verzi pravdy, jež vám nejlépe poslouží k získání přístupu k vašemu nejvyššímu potenciálu. Jsme opravdu nadšení, že se pouštíte na tuto cestu! Toto okno v čase oplývá úžasným potenciálem, jenž je limitován pouze vaší představivostí. Největší výzvou pro vás bude zbavit se zábran způsobených vašimi hodnoceními a přesvědčeními. Vězte, že je možné cokoliv. A o tom všem je vzestup. Jakmile zjistíte, že navzdory všemu „negativnímu“, hrám či manipulacím – jste to vy, kdo je tvůrcem bytí, můžete změnit svou verzi reality. A pokud vás bude dost, kdo se rozhodnou pro jinou verzi skutečnosti, pak se vytvoří zcela nová časová osa, kterou následují změny v současných událostech. A to všechno vede k úplně novému světu. Takže – zbývá udělat pouze jednu věc: Sněte svůj nejkrásnější sen!... celý text

New Age
Vydáno: , Anch-books
více info...

Přidat komentář

Ophelie
26.05.2023 5 z 5

Tato kniha mě opravdu hodně mile překvapila a jsem ráda, že ji mám ve své knihovně, protože se k ní určitě budu vracet. Je to ten typ knih, které můžete po čase číst znovu a znovu a vždy tam objevíte něco pro vás "nového", co jste předtím "přehlédli" apod. Díky této knize jsem se začala více zajímat o Plejáďany, Hathory i Arkturiány. Líbí se mi, jaký nevšední pohled nám autoři v knize nabízí - pohled na svět, náš život, na sebe sama, na dění ve světě i v našem životě. Kniha asi úplně neosloví rozumové pragmatiky, kteří co si neosahají, to neexistuje :-) Ale přesně, jak je v knize psáno - vezměte si každý z přečteného to "své" a zbytek klidně zahoďte. Rozhodně tuto knihu doporučuji k přečtení.

Aaron Lewis
18.08.2021 5 z 5

Docela milé překvapení, tentokrát šli Plejáďané přímo k věci, což bylo moc fajn, poslali i vícero jiných mimozemšťanů (Kasiopenai:)). Co si pamatuju, koukala jsem vždycky jen na Orion a teď na Kasiopeu. Určitě nejsem z Plejád:). Jinak mi hodně potvrdili, co říká Abraham, nejdůležitější je, jak ty se ohledně toho cítíš. Každý máme svojí pravdu a když se do ničeho nutíš, tak věci jen zhoršíš:).

Mám fajn meditační zvuky díky Tomovi, u jednoho mě docela i bolela hlava, ale pak mě hned přešla:), no jsem zvědavá, jestli budu mít nějaký multidimenziální zážitek (kromě mých divných snů:)). A pak ta představa tý budoucnosti:). Měla jsem jeden zajímavý záblesk, ale zatím s lítostí musím říct, že se nesplnil...


stastnyctenar
05.10.2020 5 z 5

Zajímavá kniha. Díky ní se dál informuji o Arkturianech (o Horthonech) a o Plejáďanech. Jsou to věci k velkému zamyšlení. Vřele doporučuji.

lilienn
22.11.2017 4 z 5

Nejlepší na tom všem je, že člověk vždycky skončí u toho, že je třeba začít pracovat na sobě :) a tím rozšířit dobro a hojnost do celého širého světa :)

RenataP
31.07.2017

Jsou knihy, které vám otevřou nové úhly pohledu. Tohle je jedna z nich. Ukazuje svět a lidské fungování ze zcela nového úhlu pohledu. Ale z úhlu pohledu, který je pochopitelný. Jako kdybyste nakoukli pod pokličku čehosi, co by mělo zůstat skryto, snad je to celé odrazový můstek k pochopení nejen původu lidstva, ale i jeho schopností a důvodů, co tady na Zemi vůbec děláme, za čím se plahočíme.

Uruana
05.04.2017

Kniha je výborně postavená. V krátkých kapitolách-např. Jídlo, povinnosti... jste navedeni k náhledu, možnému čištění vzorců , prosvětlení zaseklých částí atd. je taková ,,oslavná" člověk si cení že to tu dává a otevírá se před ním cesta jak a kudy dál. Zprávy působí na buněčnou úroveň,tak to cítím, avšak berete jen co chcete.
Dalo by se to napsat všelijak jinak ale je to jedno, jsem knihou velmi oslovena dá se číst dokola neboť zodpovídá na mé ještě nevyřčené dotazy , stále objevuji nové náhledy a možnosti - posilující pro mě.
Odkaz na hudbu.
Skvělá.

Autoři knihy

Tom Kenyon
americká, 1949
Wendy Kennedy
americká

Kniha Velký experiment je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst20x
Chci si koupit7x