Satanela Satanela komentáře u knih

☰ menu

Naslouchej noži Naslouchej noži Patrick Ness

Velmi čtivá a napínavá knížka nejen pro mládež. Už od první kapitoly mě děj vtáhl a chtěla jsem se dozvědět, co se na Novém světě opravdu stalo.Moc se těším, až si přečtu další díly. Jinak knihu jsem četla v aj a dalo se to úplně v pohodě:))

30.12.2018 5 z 5


Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Elena Favilli

Četla jsem to v aj a je to velmi roztomilé a inspirativní čtení. Myslím, že by kniha neměla chybět v knihovně žádné malé holčičku!:))

08.12.2018 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Moc moc pěkná knížka!:) Nemohla jsem se od ní odtrhnout, protože je tak napínavá...:) Děj skvěle zapadá do tehdejší doby a zdá se, jakoby se to vše doopravdy stalo. Doporučuji!

09.10.2018 5 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Moc zajímavý nápad a krásné citáty. Myslím, že mám zásobu popisků k fotkám:D:))

09.06.2018 5 z 5


Diabolik Diabolik S. J. Kincaid

Skvělá knížka! Miluju to napětí, když se mi z minuty na minutu mění názory na jednotlivé postavy:)
Určitě doporučuji, hlavně všem milovníkům knížek z budoucnosti:))

29.04.2018 5 z 5


My Cooking Diary My Cooking Diary Kateřina Lustigová

Nádherně zpracovaná kuchařka!:) Obdivuju Kačí, že si celou knížku dělala sama. Recepty jsou skvěle popsány i pro lajky a hlavně jsou výborné a zdravé.

19.03.2018 5 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Knížka je hezká, ale čekala jsem od ní trochu více. Moc jsem se do ni nezačala, a proto jsem jí četla celkem dost dlouho. Líbilo se mi, že jsem mohla nahlédnout do života kluků, ale jinak celkový příběh bych hodnotila jen třemi hvězdami.

07.04.2016 4 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Úžasná knížka!:) Přečetla jsem jí během pár dnů, byla jsem v ní úplně utopená. Četla jsem jí v únoru, což nemyslíš, že je zrovna nejlepší, a proto si ji chci přečíst ještě minimálně jednou na Vánoce, aby ta její atmosféra byla ještě krásnější:) Nejvíce se mi líbili Zasněžený expres a Archanděl prasátek, John Green a jeho příběh mě tentokrát tolik nenadchnuli:/ Knížku určitě doporučuji!;)

20.02.2016 5 z 5