Pav.Hope Pav.Hope komentáře u knih

☰ menu

Afrika, má láska Afrika, má láska Corinne Hofmann

Cestopisy mám rada, takže i toto se mi libilo. Je pěkné jak se autorka snaží pomoct a zviditelnit různé projekty, které v Africe pomahaji zlepšit zivoty lidi..

30.06.2013 3 z 5


Dokonalý sen Dokonalý sen Ally Condie

Uz ted se tesim na posledni dil a nemohu se ho dockat, snad vyjde dle predpovedi zacatkem srpna. Konec knihy, kdy se dostanou ke vzpoure a prochazi vlastne stejnym procesem jako ve spolecnosti...hodnocenim a pridelením funkci?? Ano mohla si vybrat spolecnost nebo vzpoura...ovšem v konečné podobe druheho dílu mi to prijde uplne to same. Zhodnotili profil a rekli ji co ma jit delat...Tak uvidime jak to dopadne. Libi se mi, ze kniha je schopna strhnout me do deje..

30.06.2013 4 z 5


Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Kniha mi trochu pripomina Hunger Games... A osudy hlavnich hrdinu me velmi zasahly - natolik, ze jsem se bala knihu dočíst.
Představa takové společnosti ma jiste sve klady (hlavni pozitivum vidim v tom ze nejsou skoro nemoci, a taky by se me osobne libilo kdyby mi nekdo varil .-) ), ale predstava ze si nemohu vybrat s kym zit a jak zit, povolani, delat si ve volnem case co chci atd byl frustrující..

30.06.2013 4 z 5


Znamení Znamení Raymond Khoury

Autora jsem si zamilovala a zatím se mi od něj četlo všechno výborně. A tato mi sedla opět...Člověk si pak řekne je toto všechno možné? Je mi jasné, že ne vyloženě obsah knihy jako takové, ale zda se toto skutečně děje, že může jeden člověk manipulovat s tolika lidmi a všechno mu projde??

30.06.2013 4 z 5


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Knihu doporučuji všem co mají rádi historii. Je zde dobře popsána segregace bílých a černých.
Některé věci které tou dobou procházeli bílým paničkám jsou šílené...

30.06.2013 4 z 5


Netušená láska Netušená láska Barbara Cartland

Mam rada historicke romany....i kdyz je toto je tak trochu cervena knihovna. Jako oddechova cetba se mi to vsak moc libilo, jelikož o této době velmi rada ctu, velmi mě uchvacuje doba baronu, vevodu a chovaní můžu i dam :)

23.03.2013 3 z 5


Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Knihu jsem četla před více jak 10 lety... mohu jen doporučit.

17.03.2013 5 z 5


Zasvěcení : Příběh mladé ženy úvodem do mystiky andských Indiánů Zasvěcení : Příběh mladé ženy úvodem do mystiky andských Indiánů Elizabeth Jenkins

Kniha se mi velmi libila, hlavne pokud jde o výměnu energiii...Komu neco rikaji tyto stare kultury jiste si přijde na své.

17.03.2013 4 z 5