NikolMuras NikolMuras komentáře u knih

☰ menu

Puto Puto Anna Todd

No, co na to říct.. knihu jsem dočetla dnes ve dvě ráno.
Konec byl pro mě naprosto předvídatelný, ale je pravda, že byly momenty, u kterých jsem si řekla wow.
Jak se tady některé slečny rozčilovaly, že nebylo uvedeno jméno Landonovy nevěsty.. vždyť to bylo skoro jasné.. vrátili se k sobě, zažili toho spolu mnoho. Pořád nic?
Tuto sérii bych ovšem hodnotila velmi kladně. Asi nejvíc mě zasáhlo to, že hned v prvním díle jako by autorka popisovala mé nedávné zážitky. Co mi ale na druhou stranu vadilo byl ten uspěchaný konec. Když si vezmeme, kolik stránek měly předešlé díly.. kolik pasáží mi přišlo zbytečných a u čtení této knížky mi přišlo, jako kdybych nasedla do rychlíku.
Závěrečné hodnocení této celé série 3,5*, tato kniha za 4*

06.01.2018


Tajemství Tajemství Anna Todd

U téhle knihy bych vzala začátek a konec a spojila je.. V polovině jsem se začala řádně nudit.
První díl jsem přečetla jedním dechem za den a půl, druhý už mi trval o nějaký ten den déle, ale stále to bylo napínavé, no a třetí? Četla jsem ho asi 14 dní. Proto také tři hvězdičky.
Zaátek super, prostředek nuda a u konce už mi nestačilo nic jiného, než zírat s pusou dokořán a říkat si "Dopr... cože?". Ovšem některé věci se daly snadno předvídat. Ale jako oddechová četba super.

03.01.2018 3 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Velmi pěkná knížka, která dokáže člověka vtáhnout takovým způsobem, že spíš prosí, aby neskončila. Bohužel, tohle "poznání" přišlo až někdy v polovině knihy. I tak ji vřele doporučuji, příběh o lásce a životě. Donutí člověka se zamyslet nad spousty věcí, tedy, aspoň u mě to tak bylo.

26.05.2016 4 z 5


Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Doufám, že film je lepší než kniha. Ten otevřený konec mě vyloženě naštval a chvílemi mě to ani nebavilo.

01.01.2015 3 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Celkem oddechová kniha, těším se až si přečtu druhý díl. :) četlo se to jedním dechem.

01.01.2015 4 z 5


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Skvělá relaxační knížka, která okáže pobavit rozesmát, ale i donutit lidi se zamyslet nad svým životem. Tato kniha mi něco dala, i vzala.
Začala sjem ji číst na popud kamarádky, nejdřív se mi do toho nechtělo, ale nakonec jsem byla ráda. Doporučuji všem, kteří mají rádi lásku, přátelství a taky knížky, které nemají vždy dokrý konec.

16.07.2014 5 z 5