Tajemství

Tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276161/bmid_tajemstvi-wto-276161.jpg 4 1259 174

After série

< 3. díl >

Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým. Přestože Richard pije a stal se z něj bezdomovec, chce se s ním Tessa sblížit a lépe ho poznat. Ukazuje se však, že pití není jeho největší problém. Tessa se rozhodne využít příležitost a splnit si tak sen, který v sobě dlouho nosila – sen o novém životě v Seattlu. Jak má ale sdělit Hardinovi svoje rozhodnutí, když předem ví, že s ním nebude souhlasit? Zvlášť když by si ze všeho nejvíce přála, aby se přestěhoval s ní? Hardin reaguje typicky „hardinovským“ způsobem a pokouší se Tessino stěhování všemožně překazit. Ale místo aby si ji tím udržel, málem ji ztratí… Třetí kniha z úspěšné série AFTER, která se stala literárním fenoménem všech dob a dočkala se více než miliardy přečtení online.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

After We Fell , 2014


více info...

Přidat komentář

Michelle13
21.02.2024 3 z 5

No z tohoto dílu jsem byla velmi překvapená, protože jako první jsem viděla film a poté jsem si přečetla knihu a myslím, že jsem udělala dobře, protože to co bylo v knize bylo opravdu hodně napínavé a překvapující, že jsem pak byla na film docela naštvaná, je to napínavé a oddechové čtení a čte se to opravdu dobře.

Tirisa
16.01.2024 3 z 5

Na jednu stranu pořád to samé dokolečka, takže už chvílemi nudí...na druhou stranu mám i přesto chuť sérii dočíst...


Peťulka3
21.11.2023 5 z 5

I když spousta lidí odsuzuje, že je to pořád dokola to samé, tak mně se tyhle knihy líbí. Člověk se nechá unášet příběhem a nemusí nad ničím moc přemýšlet.

Zuzanka45
12.11.2023 4 z 5

Jsou jen 2 typy lidí - ti, co sérii After propadli, a ti, kteří ji nenávidí. Já jsem sice typ první, ale občas mě nějaké ty scény fakt štvou a připadají mi až moc přitažené za vlasy. Opět je v knize typický kolotoč: hádka - sex - hádka - rozchod - sex - hádka - sex . Hardin se někdy chová jako naprostý dětinský hlupák a sobec ale jsou časy, kdy ho mám i ráda. Tessu jsem v tomto díle docela i chápala, ale občas mi bylo líto Zeda a Trevora (co si budeme). Kniha se čte moc dobře. Určitě doporučuji nejdřív přečíst knihu a pak až shlédnout film, protože kniha je o mnoho více obsáhlá, jak je to i v předchozích dvou dílech. Myslím, že tajemství, které vyšlo na konci najevo, nikdo nečekal.. Kniha má opět otevřený konec a já se brzy vrhnu na další díl.

Ála1968
20.10.2023 5 z 5

Tak nějak podvědomě jsem tušila, že tam něco takového bude.Ale i tak to byl šok.Tenhle díl byl fakt super

ElissAnn
19.09.2023 3 z 5

Další díl této série je za mnou... no co k tomu říci, než že se příběh odehrává stejně jako v předešlých knihách. Hádky, usmiřování, výměny názorů a zase usmiřování - jakože není to nic tak nereálného že ano, přeci jen v běžném životě to takhle skutečně funguje, jen o tom nemusíte číst 500 stran knihy. Ovšem když se přenesete nad dialogy, které jsou více méně stále stejné, jedná se o poměrně zajímavé pokračování života Tess a Hardina. Čtenář se dozvídá další zajímavosti o minulosti hlavních aktérů (více se rozepisovat nebudu z důvodů spoilerů, protože tyhle informace jsou jediné co vás donutí číst dál) a čte jak se s tím hlavní postavy snaží naložit v přítomnosti. Vývoj charakterů v této sérii se mi velmi líbí (skutečně se vyvijí a mění své myšlení a chování). Postupně se vám začne Hardin líbit víc a víc a zjistíte, že čtete vlastně jen kvůli němu a že nějaká Tess je vám pomalu, ale jistě vlastně jedno. Ano Hardin byl haj*l, možná i stále je - ale je to jediná zajímavá a občas i vtipná postava v knize. Jednoduše řečeno, pokud chcete knihu u které odpočinete a nemusíte používat mozek jistě se pusťte do čtení, ale neočekávejte žádné velké wau.

uzivatel83509
02.07.2023 5 z 5

V téhle knize se mi vážně líbilo chování Hardina, jak se zachoval ohledně jejího otce, jak dělal vtípky o menstruaci a dokázal se udržet a nezmlátit Steph po tom, co chtěla vyvést Tesse... to se fakt divím, protože by si to zasloužila!
Ten kluk se fakt snaží a Tessa to sice vidí, ale stejně se chová tak, jak se chová... chápu, že je toho už hrozně moc, ale... od minulé knihy mě docela štve... a jak pořád čtu dokola o tom Seattlu, už mi to taky leze krkem..
Taky se mi líbil proslov Tessina otce s Hardinem - je to pravda... negativní člověk ovlivní váš život negativně, i když si to třeba nepřeje a neuvědomuje...

kajka.bhlv
27.11.2022 3 z 5

Hurá, další díl je za mnou. Už u třetího dílu je to neskutečně zdlouhavé. Co budou řešit v tom čtvrtém, to tedy doopravdy nevím. Postupně začínám mít víc v oblibě Hardina a Tessa mi přijde snad nesnesitelnější než kdy dřív. Nějak nemůžu vystát její myšlení a chování. Už se těším na to, jak to s nimi dopadne už konečně.

attila1
20.11.2022 4 z 5

Třetí díl je o trochu čtivější než předchozí, ale první díl byl nejlepší. Tak nějak mi přijde že problémy T a H jsou pořád stejné dokola. Do čtvrtého dílu zatím nepůjdu a uvidím jestli vůbec někdy.

misahnus
21.10.2022 5 z 5

Opět dokonalé pokračování předchozích dílů. Jsem ráda že je můžu číst přímo za sebou nečekat na vydání dalšího dílu. Naprosto mě příběh pohltil a učaroval. Nemhla jsem přestat

Janca001
24.07.2022 3 z 5

Tak jsem si nakonec další díl prostě nemohla nechat ujít. Bylo v něm hodně překvapivých scén a tajemství, jak už název napovídá. Sice je ten jejich vztah pořád to samé dokola, ale závislost a zvědavost, co se bude dít dál to převrší. Těším se na poslední díl, a jak to bylo u všech dílu, skončily tak, aby jsme si další díl prostě přečetli. Takže i tady. :D

Carol1122
26.06.2022 5 z 5

Opět naprostá pecka. Jasně, je to už trochu zbytečně zdlouhavé a v některých částech je příběh až moc natáhnutej, ale i tak vás to nutí číst stále dokola. Je to zkrátka neskutečně odpočinkové čtení. Ačkoliv jsem viděla dříve film než četla knihu, i tak mě některé části zcela překvapily. Líbilo se mi, že od druhé poloviny mi přišlo, že se některé postavy a jejich charaktery zase někam posunuly a byl znát jejich vývoj. Nemohu napsat nic jiného, než že se těším na poslední díl.

Veruru1981
01.05.2022 5 z 5

Tahle serie je zavislost. Stejne toxicka jako vztah hlavnich hrdinu, Tessy a Hardina... Byla bych v takovym vztahu a snasela Hardinovy stiny? Urcite ne. Presto jako voyer hltam kazdou stranku a premyslim, na jake dno Hardin Tessu zase posle. A ze posle... Kniha ma pres 700 stran, ale precetla jsem ji behem 3 dnu, uz to ukazuje, jak se od ni neda odtrhnout. Opet davka emocionalni exploze, jak slibuje prebal knihy, samozrejme s notnou davkou sex scen...

Hania932
17.03.2022 4 z 5

Tahle serie je jedním slovem boží. Příběh Hardina a Tessy neskutečně prožívám a moc mě to baví! Když jsem viděla, kolik stran kniha má, říkala jsem si, že to než přečtu :D A teď mám za 3 dny přečteno a divím se, že mám dočteno. Kniha je plná lásky, trápení a bolesti. Plná emocí, který vás dokážou dostat. Plno nových věcích, kterých jsem ani nečekala a plno zvratů. Prostě boží, boží a boží!

Kristy.Seb
07.03.2022 4 z 5

Nevydržet bez někoho a milovat ho, to jsou dvě rozdílné věci.

Stále pro mě nepochopitelné, že je stále baví ty jejich výkyvy ve vztahu. Ale tentokrát už tam bylo dost důležitých zápletek a hodně odkrytých tajemstvích.

Nikychlupova
23.12.2021 4 z 5

Tak jo, musím přiznat, že mi to chybělo. I když jsem předchozí díly nehodnotila úplně nejlíp, pokračují ve čtení a začínám si to zamilovávat.

princesse
10.12.2021 4 z 5

Zas mazec ... zvraty jeden za druhým a už se u těch dvou nedivím ničemu. Je to jízda, i když něco je trochu přes. Určitě sérii dočtu a jsem moc zvědavá na závěr.

Pitbullka
01.11.2021 5 z 5

Já vím, že to není nic převratného, ale nemůžu si pomoct. Mě tahle série prostě baví. Hardin je občas idiot, ale zároveň jsou pak scény, kdy se neubráním úsměvu. Když chci nějaké odpočinkové romantické čtení, After mi dá přesně to, očekávám. A ten zvrat na konci? To jsem nečekala.

Lexa123
18.10.2021

Ve třetím díle jsem se do této série už doslova zamilovala. Dokonce jsem si kvůli tomu koupila pár klasických knížek jako Pýcha a předsudek nebo Na větrné hůrce a další... Konec mě hodně šokoval a jsem zvědavá na reakci Hardina. Myslím, že i Tessa bude zaskočená a taky bude dost zmatená, protože neví, zda se v Seattlu vůbec udrží. Podle mě by měla odjet s Hardinem do Anglie. Nejprve jsem si myslela že by měla být v tom Seattlu, ale teď to tak už nevidím. Ti dva bez sebe nemůžou být. Jsou jako den a noc. Nemůže být jedno bez druhého. Jejich nesmírná přitažlivost, pokrytectví, naděje, touha a sebedůvěra je dál vede k tomu ať jsou spolu. Jen doufám, že Hardin změní názor na manželství i na děti... Jinak mě občas zaskočil způsob některých výrazů.... v jistých částech mi občas přišlo, jakoby to autorka chtěla mít rychle napsané, a tak použila občas až nelibá nebo vulgárnější slova či slovní spojení. Mohla tam vymyslet smysluplnější slova a dávala by tomu ne tak hrubý tón. Možná je to ale chyba překladatelů. Každopádně mě kniha uchvátila stejně jako 2 předchozí díly. Už mám doma celou sérii a těším se na další zapeklité líčení jejich sbližování, hádek a rodinných záležitostí.

Lucynell
16.10.2021 3 z 5

Třetí díl už mi přišel trochu slabší, nicméně i tak super