Nelin Nelin komentáře u knih

☰ menu

Čtyřka: Divergentní povídky Čtyřka: Divergentní povídky Veronica Roth

Bála jsem se, že tahle kniha nebude nic moc dobrého, protože jsem byla z celé série nadšená, nechtěla jsem si to zkazit. Obavy byly však zcela zbytečné, kniha je skvělá a určitě stojí za přečtení, je to jako třešnička po konci Aliance. :)

29.01.2017 4 z 5


Nevítaní Nevítaní Sophie Jordan

Jedna z nejlepších dystopií... Od té chvíle, kdy jsem knihu zavřela se mi o tom zdá, jsou to noční můry a myslím, že přestanou až v roce 2021 a to jen tehdy, když se nestane nic takového, jak ten rok popisuje autorka v knize. Opravdu je to silný příběh a doporučuju ho všem! :)

10.06.2015 5 z 5


Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Opět není co dodat, prostě dokonalé! :)

15.05.2015 5 z 5


Tahle píseň ti změní život Tahle píseň ti změní život Leila Sales

Úžasná kniha. Chytí vás a nepustí. Je to taková oddechovka, ale přece v ní je něco víc. :)
Rozhodně si příběh Elis přečtěte, stojí za to. :)

23.02.2015 5 z 5


Panika Panika Lauren Oliver

Přečetla jsem kousek a pak knihu odložila, neboť jsem usoudila, že jsou lepší knihy a že se k Panice časem vrátím. A vrátila jsem se. Těch 308 stran jsem přečetla asi za dva dny, což je u mě v poslední době dost dobrý! Zjistila jsem, že není moc lepších knih, než je tato. Určitě by se nějaké našly, ale není to konkurence. Je to úžasná a napínavá kniha plná tajemství.

Doporučuji! Ale prosím, nelámejte nad tím ze začátku hůl, jako já. Nevyplatí se to. :)

17.02.2015 4 z 5


Aliance Aliance Veronica Roth

Rozhodně to není nejlepší kniha ze série, tou je totiž Divergence. U Aliance jsem se chvílemi nudila, ale nebylo to tak strašné.
Konec knihy byl celkem depresivní a nejdříve jsem si říkala, že bych autorku za to něčím přetáhla, ale později mi došlo, že kdyby to udělala malinko jinak, bylo by to rozhodně lepší...
Ne, spoilery ne,... -_-

09.02.2015 5 z 5


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Skvělé pokračování. :) Nebylo to tak dokonalé, jako Divergence, ale i přesto dávám plný počet hvězd. :)

14.01.2015 5 z 5


Eleanor & Park Eleanor & Park Rainbow Rowell

Na tuhle knihu jsem se hodně těšila, ale hodně mě zklamala. Číst se to dalo, jenže do určité doby to, podle mě, bylo tak trochu bez děje a ani po tom jsem se zázraku nedočkala...

27.12.2014 2 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Wůhuu... Asi zatím nejlepší dystopie, která se mi dostala do rukou. Jediná kniha v poslední době, která mě neuspávala, ale naopak probouzela. Na konci jsem byla tak rozpolcená s zmatená, že ani nedokážu napsat ani recenzi...
Doporučuji !!!

21.12.2014 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Očekávání: Velké
Realita: Zklamání, ale přes to ta kniha ve mě opět něco zanechala.

24.11.2014 3 z 5


Znovuobjevení těla, vzkříšení duše Znovuobjevení těla, vzkříšení duše Deepak Chopra

Knihu doporučuji čtenářům, ale i nečtenářům. Není to sice četba na několik hodin, člověk na to musí mít náladu, ale ten, koho zajímá lidská duše a psychika, touto knihou nepohrdne. :)

11.11.2014 3 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Byla jsem příjemně překvapena, ale zároveň rozpolcena koncem...
Tahle kniha byla zatím nejlepší, co jsem za tento rok četla a mohu ji doporučit všem věkovým kategoriím, klukům i hokám, ale i náročným čtenářům, protože tahle kniha je plná hádanek, na kterými když se zamyslíte, dokážete je odhalit ještě dřív, než je kniha prozradí, ale to mi vůbec nevadilo, spíše naopak... :) Myslím, že autor odvedl skvostnou práci. :)

23.10.2014 5 z 5


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou Gayle Forman

Dokonalé oddechová knížka k zamyšlení. Myslím, že by si jí měl přečíst každý, aby lidé počítali i tou tvrdou realitou neříkali: "Tohle se mi nemůže stát.." Pravdou je, že stát se může stát cokoliv, tuhle pravdu právě tato kniha odhaluje. :)

05.10.2014 5 z 5


Prokletí Prokletí Michaela Burdová

Kniha hodna 10ti letému dítěti, tedy, alespoň dle mého názoru. Od knihy jsem nic neočekávala, proto mě ani nezklamala, ale tak nějak jsem doufala, že se Míša aspoň trochu pochlapí a napíše to lépe. :I
Číst se to však dalo, proto to doporučím čtenářům, kteří moc nad dějem nepřemýšlí a jsou prostě nenároční. :)

02.10.2014 2 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Na knihu si nedokážu udělat pořádný názor. Na jednu stranu si říkám, vždyť je to pohádka pro děti, ale není. Je to celkem složitý a (ne)smyslný příběh.. :)

20.08.2014 4 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Úžasná kniha! Nemohu jinak, než doporučit dál. Měla jsem jí přečtenou během pár nočních hodin a potom jsem se vztekala, že už je konec a já musím čekat na další díl, což je a ještě bu pro mě utrpením! :)

30.05.2014 5 z 5


Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

Úžasná kniha. Doporučuji všem, protože tahle za to stojí. :)

27.05.2014 5 z 5


Hádův chrám Hádův chrám Rick Riordan

Opět mě Rick nezklamal. Obdivuji ho za jeho výdrž, smysl pro humor, nápaditost a nekonečnou fantazii. Hádův chrám je další z jeho úžasných děl.
Děj v těchto knihách nikdy nestojí na místě, vždy se něco děje a pátý díl není výjimkou. Neočekávala jsem nic, než dokonalost a té jsem se také dočkala.
:))

18.05.2014 5 z 5


Čarodějka Čarodějka Kristina Hlaváčková

Tahle kniha se mi líbila a nelíbila zároveň, je to takové průměrné fantasy, které se jistě zalíbí nenáročným čtenářům, ale mě, jakožto knižní bloggerce, se moc nelíbila. :) Tři hvězdičky myslím postačí, zas tak bezradné to nebylo. :)

23.04.2014 3 z 5


Válečná nevěsta Válečná nevěsta Jiří Svetozar Kupka

Možná jsem knize jen nedala šanci, ale nijak mě neoslovila. :I

23.04.2014 2 z 5