natali.s natali.s komentáře u knih

☰ menu

Jiskření Jiskření Penelope Douglas

Tuhle sérii jsem si zamilovala. Už aby byl přeložený další díl. Série je svým způsobem jiná od knížek, které se u nás normálně překládají a proto si myslím, že se i spoustě lidem líbí.

15.05.2019 5 z 5


King King T. M. Frazier

Kniha se mi moc líbila, i když ze začátku musíte přijít na chuť tomu, jak je napsaná, tak má velmi zajímavý a poutavý děj. Postupem času Vás hlavní hrdinové pohltí a Vás zajímá, jak to s nimi dopadne. DOufám, že brzy vyjde další díl, abych si měla čím zaplnit svou knihovnu, protože tohle je kniha, s kteoru jsme rozhodně neprohloupila :-).

22.01.2019 5 z 5


King King T. M. Frazier

Kniha se mi moc líbila, už se nemohu dočkat pokračování. Sice jsme se sem tam zarazila nad Kingem, ale jinak se mi kniha opravdu líbila. Doporučuji

07.12.2018 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Tak tohle jsem nečekala. Kamarádka mi knihu doporučila, ale nebyla jsme si jistá, že to je úplně kniha pro mě, ale po nějakém čas ejsme na ni natrefila v knihkupectví a rozhodla si ji koupit. Ještě nějakou dobu, mi doma ležela na poličce a pak jsem se rozhodla proto, že si ji zkusím přečíst. A vůbec toho nelituji! Kniha je krásně napsaná z pohledů obou hlavních hrdinů a je doprovázena nádherným soundtrackem :-). Ti kteří si nechtějí přečíst obyčejnou romantickou knihu, ale chtějí i poutavý příběh, tak je to kniha doslova pro ně.

04.02.2018 5 z 5


Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Knížka se mi líbila více, než první ze série - Umění předstírat. Občas mě štvalo, jak se stále vracíme do minulosti, například, když jsem chtěla číst dál, co se děje v současnosti. Jinak kniha se mi líbila, hlavně postava Justina, který dospěl a šel si a svým.

07.07.2017 5 z 5


Sladké vykúpenie Sladké vykúpenie Jamie McGuire

Tato kniha se mi líbila o hodně víc, než díl o Trentovi a Cami. Člověk pochopí úplně všechno, co se stalo v prvním díle a do Thomase se zamiluje. V prvním díle jsem Thomase neměla ráda, no tady zase nemám ráda Cami :D. Už jsem psala i do vydavatelství, jestli plánují další překlady ze série, no bohužel mi oznámili, že to v plánu nemají :/, takže doufám, že si to rozmyslí, chtěla bch znát i příběhy dvojčat :-).

22.03.2017 5 z 5


Sladké zabudnutie Sladké zabudnutie Jamie McGuire

Příběh se mi líbil, ale ne tolik jako příběh o Travisovi a Abby. Někteří tady už zmiňovali, že ji došlo kdo TJ je hned na začátku, no mně ne :D. Prolouskala jsme se tím až na konec a pak jsem byla chvíli zaražená a přemýšlela o všem co jsem vlastně přečetla a začalo to dávat smysl. SPOILER: To jak Cami stačilo říct jen zmínit jméno Travis a TJ hned věděl o koho jde, aniž by musel vědět příjmení. Poslední rozhovor mezi Bishovem, Cami a Trentem. Pak už vše dávalo smysl, ale v této knížce jsem Thomase fakt ráda neměla :D, snad si ho zamiluji v druhé knize o něm :-).

20.03.2017 4 z 5


Papírová srdce Papírová srdce Claire Contreras

Zašla jsem do knihkupectví, že si koupím něco ke čtení. Kniha se mi dostala pod ruku, měla zajímavou anotaci, tak jsem si ji koupila. Až později jsem zjistila, že to je druhá kniha ze série a i tak si ji přečetla jako první. Kniha se mi moc líbila a nelitovala jsem toho, že jsem si ji koupila. Sice mě Mia někdy štvala, tím jaká byla, ale i tak knihu doporučuji. Je to kniha pro někoho, kdo si chce přečíst romantický příběh, který má zajímavý příběh a hned od začátku to není o tom, že víte, že tam bude happyend. Rozhodně se těším na třetí díl o Victorovi.

17.10.2016 5 z 5


Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Tahle kniha je snad má nejoblíbenější. Na knihu, která byla napsaná v 19. století je naprosto nezapomenutelná a fenomenální. V knize se prolínají různé časové děje, je ukázána nezapomenutelná láska, ale i to jak to v té době chodilo. Ať si kdo chce, co chce říká, tato kniha toho má v sobě tolik, že mě mrzí, že stihla autorka napsat pouze tuto knihu a žádnou jinou.

22.04.2016 5 z 5


Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Úžasná kniha jako vždy, jen u téhle se mi tak trošku zdlouhavěji četlo. Autorka všechno moc protahovala a to mě pěkně štvalo, ale víc mě štvala naivita hlavní hrdinky. To jako vážně? I kdybych věřila na duchy, tak nehýbou věcmi (TV se dá pochopit ale co ten zbytek?). Já chápala o co jde už na začátku chyby a nechápala jsem stupiditu hrdinky. Jinak hezké počtení na relax.

26.09.2015 4 z 5


Kašlu na lásku Kašlu na lásku Barbara Novaková

V podstatě je to stejné jako film, až na pár detailů a navíc je tam ukázka po 9 měsících. Kniha s emi líbila, kdybych neviděla předtím film, tak bych do toho asi nešla, ale jen díky tomu jsem si to přečetla a opravdu se mi to líbilo.

17.06.2015 4 z 5


Hrej vabank Hrej vabank Emma Hart

Je to v jiném prostředí než na vysoké škole a je to tím pádem něco jiného, než předchozí knihy. Opravdu se mi kniha líbila, doufám, že další knihy od této autorky chystá nakladatelství překládat, protože její knihy se mi čtou opravdu snadno. Jsou to hezké oddechovky u kterých si člověk odpočine a zároveň zažije trochu romantiky. Rozhodně knížku doporučuji.

15.06.2015 5 z 5


Zapletený Zapletený Emma Chase

Knihu doporučuji, koupila jsem si ji s velkými očekáváními a splnila je. Je to vtipná kniha o muži, který okusí zlomené srdce. Kniha napsaná z mužského pohledu byl podle mě skvělý nápad. Už se nemohu dočkat pokračování.

29.01.2015 5 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Sérii Rosemary Beach je opravdu skvělá! Od této autorky jsem četla více knih, ale série RB je nejlepší :-).

29.01.2015


Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Jedním slovem? WOW! Na knihu jsem se těšila a když jsem zjistila, že už vyšla ve slovenštině, neodolala jsem a musela si jí přečíst. Autorku mám ráda, všechny její díla miluju, ale podle mě se s každou další knihou zlepšuje. Už se nemůžu dočkat "Fall from India Place", český název bude pravděpodobně India Place. Nemůžu se dočkat příběhu Hannah a Marca :-). No doufám, že autorka má ještě hodně nápadů na další knihy, protože píše opravdu úžasně :-).

05.11.2014 5 z 5