mirrab mirrab komentáře u knih

☰ menu

Sesterstvo Putovních kalhot Sesterstvo Putovních kalhot Ann Brashares

Hezký příběh, sice bez přímého happyendu, po kterém se mi už kapku stýská, ale ne tak moc, abych mohla strhnout hvězdu.... Pro mě moc hezká kníka

15.07.2014 5 z 5


Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Nejdříve jsem si říkala, že to bude nuda, ale příběh si mě hned po pár kapitolách získal. Někdy jsem si říkala, co se jí honí hlavou, ale to co se jí přihodilo se na ní podepsalo a mohlo to i ovlivnit její rozhodování. Na konci mi pár slz ukáplo. Je to hezký dojemný příběh, nic víc k tomu říct nemohu

08.07.2014 5 z 5


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Stejné jako první díl. napětí, vzrušení a romantika. Přečetla jsem jedním dechem. Určitě už je tu víc rebélie, ale s koncem jsem spokojená

29.06.2014 5 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Knížka mě okamžitě vtáhla do děje. Všeho všudy jsem ji přečetla da 3 dny a ani jediné chvilky, co jsem se věnovala knize nelituju. jinak asi není co komentovat. Moc se těším na pokračovaní a na filmové vydání

29.06.2014 5 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Tahle knížka mě dojala.
První polovina knihy vypadala na celkem běžný románek z knihovny, ale opak je pravdou. Čím dál jsem dočetla, tím víc tvrdší to bylo a tím dojemnějším. Jsem ráda že, Sky, Holder i Hope našli štěstí jeden ve druhém. Tato kniha mi ukázala pár věcí: 1. Svět není vždy spravedlivý a fér, ale také není beznadějný. Všichni našli naději v sobě a to je ten nejlepší konec co si můžu v této knížce přát. 2. i když se Sky několikrát málem zhroutila, snažila se zůstat silná, kvůli Holderovi a to na této postavě obdivuji. Mohla si už ze začátku všech problémů život, ale ani jednou se o tom nezmínila, nenapadlo jí to. Je zajímavé jak autorka dokázala dát všem a všemu souvislost, někdy bolestnou, ale souvislost. To na této knížce obdivuju. Netuším jak bych se sama zachovala, kdybych byla v jakékoli její situaci, ale určitě bych si z ní vzala příklad. Je to opravdová kniha o opravdovém životě, i když je pochmurnější, je to jedna z nejlepších knih co jsem četla.
V této knize plně souhlasím s Rodaw, protože má pravdu. Je o životě, je jiná a opravdu hrozně čtivá

29.06.2014 5 z 5


Nejistý zítřek Nejistý zítřek Avery Williams (p)

Moc moc se mi líbí konec a jsem smutná, že tato minisérie končí....

29.06.2014 5 z 5


Alchymie věčnosti Alchymie věčnosti Avery Williams (p)

No coment...

29.06.2014 5 z 5


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Na finálejsem se hrozně dlouho těšila. Nad knížkou jsem brečela, slintala blahem a to všechno najednou... Prostě boží, Boží, BOŽÍ, BOŽÍ!!! Jsem moc ráda jak se to vysvětlí, a že nakonec všechno (SAMOZŘEJMĚ) VŠECHNO DOBŘE DOPADNE. Téhle sérii neumím a ani nemůžu vytknout jedinou chybičku..

29.06.2014 5 z 5


Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

V této knížce je už více romantiky, ale pořád se to solidně vyrovnává. U mě mě je to naprosto stejné hodnocení jako u prvního dílu. 500 stránek dám za dvě hodiny a vůbec u této série nevnímám čas..

29.06.2014 5 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

500 stránek? Brnkačka, s tímhle příběhem a vyprávěním jsem nemohla odtrhnout oči. Tato knížka je moje srdeční záležitost a rozhodně DOPORUČUJI. Je to skvělý mix mezi sci-fi a fantasy se špetkou románu. Je to skvělá knížka pro holky co si chtějí odpočinout od románků, ale nakonec se tam místy začne objevovat. Až na německá jména perfektní!

29.06.2014 5 z 5


Espressologie Espressologie Kristina Springer

Knížka má zajímavý námět a ten se mi opravdu líbil. bohužel je to typ knihy, který je takový: Knihu přečtu za odpoledne, ale za týden už nevím vůbec nic... Po týdnu od přečtení si pamatuji pouze útržky z knihy, což je škoda. Celkově to není špatná knížka, jen není nezapomenutelná..

29.06.2014 4 z 5


Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Dobrá knížka. Není to sice nic extra, ale ani nic fuj. Přečetla jsem všechny díly a byla ráda za otevřený konec, který to Janie úplně nespečetil.

29.06.2014 5 z 5


Hvězda Hvězda Alex Flinn

Dobrá knížka.

29.06.2014 4 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Od této knížky jsem nemohla odtrhnou oči. I když jsem tušila co se asi bude dít, napětím jsem nedýchala a u některých pasáží se usmívala jako blbeček. Moc moc pěkná knížka, když chcete zažít trochu euforie a ve svém životě momentálně žádnou nemáte... Několik kapitolek se mi chtělo přeskočit, protože jsem nechtěla aby se Anna a Étien hádali a rozcházeli, ale zase to nemůže být pořád happy. Posledních pět kapitol by jsem byla schopná číst do nekonečna za sebou, protože toto je jedna z NEJLEPŠÍCH knížek tohoto žánru, co jsem četla. a to jich čtu opravdu hodně. Určitě tuto knížku nenechám ležet ladem a minimálně 2x se k ní vrátím. Opravdu doporučuji všem, co hledají odreagování ve knížce, která nemá nepředvídatelný děj, ale zase vám dojme detailním popsáním pocitů, míst a polibků. Neříkám, že budete do této knížky úplní blázni jako já, ale určitě pro vás nebude jen tak obyčejná. Já osobně jsem nad některými odstavci brečela nebo mi aspoň slzely oči. Ne z toho, že to bylo smutné, ale dokázala jsem se vcítit do postav a s nimi jsem prožívala radosti i smutky v jejich životního příběhu. Kdyby jste mi řekli, že vás tato kniha nezaujala, nevěřila bych vám. Je to moje osobní záležitost a nikomu nedovolím mi ji vzít. Nejlepší na této knize je to, že jsem četla před několika měsíci a pořád mám v hlavě o čem to bylo a dokonce mám pořád v představách poslední scénu v katedrále.. , která je moje nejoblíbenější :-)

Co se týče knihy Lola a kluk od vedle, jsem ráda, že autorka nám v této knize ukázala další pokračování ve smyslu: Co se s nimi stalo? Vezmou se? Rozejdou se? V této knize jsem našla jisté odpovědi a za ty jsem moc ráda.

Podtrženo a sečteno: Nejlepší kniha pod sluncem co jsem četla. Opravdu bravo Stephanie!!!!!!!!!

29.06.2014 5 z 5