maara maara komentáře u knih

☰ menu

Karpatské hry Karpatské hry Miloslav Nevrlý

Uz jen vyrazit do hor.

07.04.2019 5 z 5


Čínská studie Čínská studie Colin Campbell

Nejlepsi je neverit nikomu. Nedalo me to a zkusil jsem veganskou stravu protoze podle knihy ma tato strava logiku, co bych mohl tratit. Resil jsem problemy se srdcem nekolik let. Resil, spise jsem jen o tom kecal ze musim s tim neco delat a vlastne nevedel co. Po pul roce na veganske strave jsem sel na testy, protoze se okoli obavalo o moje zdravy. Bohuzel obavy okoli byly zbytecne, spise doktor nemohl uverit vysledkum, nejlepsi vysledky po 12ti letech a zaver, chlape vy jste uplne ale uplne zdravej. Knihu jednoznacne doporucuji, svoji logikou me presvedcilo konat a neco zmenit.

31.08.2017 5 z 5


Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

hana.hanigerova: moc se omlouvam za svuj komentar, ale nechtelo se me cekat s pochvalou na knihu az budu mit k dispozici ceskou klavesnici :-)

20.05.2017 5 z 5


Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Nutne potrebuji na bali :-) mam ale smulu, musim udelat strasne moc ukolu, tak az to budu vsechno mit teprve si mozna zacnu zit. Ziji ve strachu vzit dite na pul roku ze skoly, vzdyt prece potrebuje byt vzdelany, musi umet memorovat to co chce po nas spolecnost a nakonci memorovani se zmeni na vzdelani a opet ve vystraseneho cloveka jako jsem ja. Aby dite nepsalo bez hacku, carek a na papire bylo vsechno podle umelych pravidel, protoze teprve pak muze zacit psat knihy ? Sice spisovne ale nudne ? Vyborna kniha do dnesni doby. Proc by se mel clovek trapit ve skole, nez ma podle nazoru nekterych v diskuzi narok napsat knihu aproc by mela byt bez chyb ? Kniha je o zivote, neni to pisemka na znamky. Za me vyborny.

20.05.2017 5 z 5


Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Doporučuji, Nesbo je prostě Nesbo a HH je suprově ztvárněná osobitá postava. Knihy čtu postupně od prvního dílu. Tato kniha se mě líbila nejvíce ze všech ze série o HH.

22.11.2015 5 z 5


Všechno je jinak! Všechno je jinak! Gilles Legardinier

Nejedná se o nějaký složitý sloh co se týká literárního pohledu. Některé úseky mají v sobě moudra, která mohou být pro mnoho čtenářů zajímavá a poučná. Pokud bych měl knihu shrnout tak je to velmi, velmi pohodová kniha, která se snadno čte, je úsměvná a jak už zaznělo v jiné recenzi, také bych viděl rád tuto knihu zfilmovanou :-)

09.11.2015 5 z 5


Ohrady pro zvířata Ohrady pro zvířata Magnus Mills

Kniha byla jedna velka pohoda, jednoduchy pribeh, ktery popisuje jeden z clenu party na staveni plotu velmi chytlavym zpusobem. Mohu jen doporucit.

13.10.2015 5 z 5


Prostopášný modlitební mlýnek Prostopášný modlitební mlýnek Arto Paasilinna

Dej docela dobre vymysleny, ale na me je kniha psana moc rychle, zalozit restauraci a rozjet obchod v indii behem pul roku se veslo do textu jedne vety a tak je to v teto knize skoro se vsim. Pripadne me to, jako kdyz bych ja psal slohovku ve skole a chtel uz to mit za sebou :-) Zkusim ještě jinou knihu od paasilinna, treba je to jen u této knihy.

01.06.2015 3 z 5


Mnich, který prodal své ferrari Mnich, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Myslenka dobra, provedeni uz ne. Nelibi se me hlavne styl, ahoj bobe ahoj tome, tak si to zrekapitulujeme co jsi me rekl :-) vyborne bobe a jak to bylo dal, ano tome uz povidam :-)

01.06.2015