LucieZav LucieZav komentáře u knih

☰ menu

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Po přečtení knihy Sůl moře jsem chtěla vyzkoušet další knihu od této autorky, a tak jsem v knihkupectví při koupi volila tuto... Kniha je čtivá, příběh zajímavý, ke konci jsem musela číst a číst s potřebou vědět, jak to vlastně všechno dopadne..
Určitě vyzkouším i V šedých tónech.
Doporučuji!

29.10.2018 4 z 5


Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Jsem spíš ta, která považuje přečtení knihy za lepší variantu než film.. I když v tomto případě filmová podoba s tou knižní moc nesouvisí, tak tady, jsem až sama překvapena, musím říct, že se mi filmové podání líbilo více.
Kniha je občas zbytečně moc natahována, konec urychlený.. Pojetí virtuální reality dobré, u všech těch možných názvů her jsem se moc nechytala.. Takže za mě slabé 4*

25.07.2018 4 z 5


Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

Kniha mi dlouho ležela v knihovně a konečně jsem si řekla, že ji přečtu s očekáváním, že to asi nebude žádná pecka. Ale naopak..
Kniha má spád, okamžitě jsem se začetla a nemohla se odtrhnout. Napětí se stupňovalo a závěr knihy .. tak to jsem nečekala!
Možná až smutné zobrazení tohoto, co někdy peníze dokážou..
Je to první kniha přečtená od tohoto autora, ale určitě zkusím i jeho další.

25.07.2018 5 z 5


Nezastavitelná Nezastavitelná Rich Cohen

Jsem velký fanoušek tenisu. Takže tato kniha pro mě byla jasnou volbou při koupi. Do té doby než jsem přečetla tuto knihu jsem Márii považovala jen za ,,dobrou,, ruskou tenistku, která v televizi jen heká.
Avšak po přečtení jejího příběhu jsem změnila názor. Je skvělá! Obdivuji její touhu jít si za svým snem, přinášení obětí a času pro to, co chce! V knize dobře popisuje své pocity, takže je lehké vžít se do situace, proč vlastně je taková, jaká je. Velkým přínosem je i vyjádření k dopingové aféře, kde se Mária jen neospravedlňuje, což je za mě velké plus.
Kniha je obohacena i fotografiemi, které knihu jen doplňují. Dojem už kazí pouze časté překlepy.

23.07.2018 5 z 5


Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Pěkná oddechová knížka... Čtivá... Jen ten konec, čekala jsem tam ještě něco ,,navíc,,

23.02.2018


Osm Osm Radka Třeštíková

Oddechová kniha.. Ze začátku jsem se musela zorie ntovat ve jménech, ale pak se četla kniha velmi dobře a svižně. Příběh super. Možná bych čekala lepší zakončeni.

14.11.2017 4 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

O koupi a přečtení této knihy jsem dlouho váhala, zejména díky poprasku kolem. Ale jak jsem začala, tak přečteno celé jedním dechem. Super zamotaný příběh, spousta tajemství. Skvělé rozuzlení celého příběhu. Jdu pokračovat druhým dílem..

10.01.2017