Lka Lka komentáře u knih

☰ menu

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Audiokniha :
Opět skvělé. Napínavé od začátku až do konce. Jdu hned na další díl.

30.04.2024 5 z 5


Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Audiokniha :
Další skvělé pokračování série. Tentokrát Josie řeší případ týkající se její kolegyně Gretchen. Opět jsem se nemohla odtrhnout a už se těším na další díl.

18.04.2024 5 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Audiokniha :
Tak tento díl byl super, byl zatím nejlepší. Případ, který řeší Josii se tentokrát týká jí. Líbilo se mi střídání minulosti Josii s přítomností. Jdu hned na další díl.

11.04.2024 5 z 5


Až půjdeš, vezmi mě s sebou Až půjdeš, vezmi mě s sebou Jennifer Niven

Kniha psaná formou e-mailů. Hezky se to četlo. Tohle by se dětem nemělo stávat. Bohužel realita je jiná a proto by každý měl být na pozoru a nezavírat oči pokud mají nějaké podezření, že se někomu děje něco špatného.

09.04.2024 5 z 5


Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Audiokniha :
Druhé pokračování série Josii Quinnové a já jsme spokojená. Napínavé od začátku až do konce, vůbec jsem se nenudila a pořád jsem čekala, jak to dopadne. Řekla bych, že se mi tento díl líbil víc jak první. A v závěru knihy mě málem i ukápla slza.

09.04.2024 5 z 5


Hra pro Apollóna Hra pro Apollóna Veronika Synková

Tato kniha mě nejdřív upoutala obálkou a po přečtení pár vět jsem se už nemohla odtrhnout. Líbilo se mi, že na začátku každé kapitoly je fotka postavy o které se zrovna píše. Pro mě super, že jsem se v postavách neztrácela. Samotný příběh byl moc hezký.

08.04.2024 5 z 5


Šťastný Art - Co by ti tvůj pejsek řekl, kdyby uměl mluvit Šťastný Art - Co by ti tvůj pejsek řekl, kdyby uměl mluvit Denisa Prošková

Kniha se mi líbila a určitě bych jí doporučila dětem, co by si chtěl pořídit pejska. Pěknou formou napsaný příběh, jak se starat o pejska.

04.04.2024 5 z 5


Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Audiokniha :
Krásný poslech smutného příběhu. I když je příběh smyšlený, tragédie na lodi Wilhelm Gustloff se bohužel opravdu stala. Vůbec jsem netušila, že se něco takového stalo. Až neskutečné kolik lidí tam zahynulo.

02.04.2024 5 z 5


Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Opět skvělý příběh Gumpa. Příběh by mohl být delší, ale i tak se mi to líbilo. Určitě si nenechám ujít film.

02.04.2024 5 z 5


Vrány Vrány Petra Dvořáková

Audiokniha :
Hodně smutná kniha, bohužel až drásající. Neskutečné si jen představit, že tohle může být i realita. Tato kniha mi bude dlouho ležet v žaludku.

29.03.2024 5 z 5


Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Audiokniha :
Moje první seznámení s Josii Quinnovou a za mě super. Čtivé, napínavé. Poslech byl taky super. Už se těším na další díl.

28.03.2024 5 z 5


Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Audiokniha :
Krásný příběh o jedné rodině, která emigrovala z Řecka do Čech. Moc hezky načteno Danou Černou. Dostala jsem úplně chuť podívat se zase do Řecka.

24.03.2024 5 z 5


Rolo hledá domov Rolo hledá domov Blake Morgan

Krásný příběh o pejskovi, který hledal domov a páníčky, které by miloval a oni jeho. Kniha je určená jiné věkové kategorii než jsem já, ale i já mám ráda tyto zvířecí příběhy, které pohladí po duši a vytvoří úsměv.

23.03.2024 5 z 5


Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi Tomáš Morávek

Skvělá kniha, plná emocí, která byla proložena reálnými příběhy, ze kterých mrazí. Tuto práci nemůže dělat každý, protože by tu byla samá p*ča. Děkuji a fandím panu Morávkovi. Takových lidí víc.

15.03.2024 5 z 5


Děvčátko Momo a ukradený čas Děvčátko Momo a ukradený čas Michael Ende

Audiokniha :
Kniha krásně načtena, ale mě bohužel moc nezaujala. Docela jsem se nudila.

13.03.2024 3 z 5


Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Kniha byla super. Od začátku se to hezky čte, pořád jsem čekala z koho se vyloupne ten lump a nakonec jsem se dočkala. Už se těším na další knihu autorky.

12.03.2024 5 z 5


Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

Audiokniha :
Tak teď ani pořádně nevím co k této knize napsat. V hlavě se mi to mele. Hodně snesu v knize brutalitu, ale i tohle bylo na mě dost. Velice mě zasáhla pasáž se štěňátky.

09.03.2024 3 z 5


Koloušek Koloušek Jana Bernášková

Audiokniha :
Pěkný, bláznivý příběh jedné praštěné holky Lucie. Párkrát jsem se s chutí zasmála. Přesně takové odpočinkové knihy mám ráda. Určitě se pustím do dalších knih autorky.

05.03.2024 5 z 5


Inspektor Prevít Inspektor Prevít František Niedl

Audiokniha :
Moje první kniha autora. Poslech byl výborný. Ale kniha mě nějak nezaujala.
Souhlasím s komentářem Nikusha : žádný ucelený příběh, přeskakování a na humor jsem si zvykla až ke konci knihy. Po této knize jsem sáhla díky vysokému hodnocení. Ještě zvážím, jestli se vrhnu na další díl.

05.03.2024 3 z 5


Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Audiokniha :
Moje první kniha autorky a určitě ne poslední. Moc pěkný příběh z nelehké doby. Závěr knihy mě překvapil, nečekala jsem to :(
Audiokniha skvěle namluvena Danou Černou.

29.02.2024 5 z 5