Lka Lka komentáře u knih

☰ menu

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Audiokniha :
Další skvělé pokračování série. Tentokrát Josie řeší případ týkající se její kolegyně Gretchen. Opět jsem se nemohla odtrhnout a už se těším na další díl.

18.04.2024 5 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Audiokniha :
Tak tento díl byl super, byl zatím nejlepší. Případ, který řeší Josii se tentokrát týká jí. Líbilo se mi střídání minulosti Josii s přítomností. Jdu hned na další díl.

11.04.2024 5 z 5


Až půjdeš, vezmi mě s sebou Až půjdeš, vezmi mě s sebou Jennifer Niven

Kniha psaná formou e-mailů. Hezky se to četlo. Tohle by se dětem nemělo stávat. Bohužel realita je jiná a proto by každý měl být na pozoru a nezavírat oči pokud mají nějaké podezření, že se někomu děje něco špatného.

09.04.2024 5 z 5


Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Audiokniha :
Druhé pokračování série Josii Quinnové a já jsme spokojená. Napínavé od začátku až do konce, vůbec jsem se nenudila a pořád jsem čekala, jak to dopadne. Řekla bych, že se mi tento díl líbil víc jak první. A v závěru knihy mě málem i ukápla slza.

09.04.2024 5 z 5


Hra pro Apollóna Hra pro Apollóna Veronika Synková

Tato kniha mě nejdřív upoutala obálkou a po přečtení pár vět jsem se už nemohla odtrhnout. Líbilo se mi, že na začátku každé kapitoly je fotka postavy o které se zrovna píše. Pro mě super, že jsem se v postavách neztrácela. Samotný příběh byl moc hezký.

08.04.2024 5 z 5


Šťastný Art - Co by ti tvůj pejsek řekl, kdyby uměl mluvit Šťastný Art - Co by ti tvůj pejsek řekl, kdyby uměl mluvit Denisa Prošková

Kniha se mi líbila a určitě bych jí doporučila dětem, co by si chtěl pořídit pejska. Pěknou formou napsaný příběh, jak se starat o pejska.

04.04.2024 5 z 5


Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Audiokniha :
Krásný poslech smutného příběhu. I když je příběh smyšlený, tragédie na lodi Wilhelm Gustloff se bohužel opravdu stala. Vůbec jsem netušila, že se něco takového stalo. Až neskutečné kolik lidí tam zahynulo.

02.04.2024 5 z 5


Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Opět skvělý příběh Gumpa. Příběh by mohl být delší, ale i tak se mi to líbilo. Určitě si nenechám ujít film.

02.04.2024 5 z 5


Vrány Vrány Petra Dvořáková

Audiokniha :
Hodně smutná kniha, bohužel až drásající. Neskutečné si jen představit, že tohle může být i realita. Tato kniha mi bude dlouho ležet v žaludku.

29.03.2024 5 z 5


Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Audiokniha :
Moje první seznámení s Josii Quinnovou a za mě super. Čtivé, napínavé. Poslech byl taky super. Už se těším na další díl.

28.03.2024 5 z 5


Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Audiokniha :
Krásný příběh o jedné rodině, která emigrovala z Řecka do Čech. Moc hezky načteno Danou Černou. Dostala jsem úplně chuť podívat se zase do Řecka.

24.03.2024 5 z 5


Rolo hledá domov Rolo hledá domov Blake Morgan

Krásný příběh o pejskovi, který hledal domov a páníčky, které by miloval a oni jeho. Kniha je určená jiné věkové kategorii než jsem já, ale i já mám ráda tyto zvířecí příběhy, které pohladí po duši a vytvoří úsměv.

23.03.2024 5 z 5


Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi Tomáš Morávek

Skvělá kniha, plná emocí, která byla proložena reálnými příběhy, ze kterých mrazí. Tuto práci nemůže dělat každý, protože by tu byla samá p*ča. Děkuji a fandím panu Morávkovi. Takových lidí víc.

15.03.2024 5 z 5


Děvčátko Momo a ukradený čas Děvčátko Momo a ukradený čas Michael Ende

Audiokniha :
Kniha krásně načtena, ale mě bohužel moc nezaujala. Docela jsem se nudila.

13.03.2024 3 z 5


Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Kniha byla super. Od začátku se to hezky čte, pořád jsem čekala z koho se vyloupne ten lump a nakonec jsem se dočkala. Už se těším na další knihu autorky.

12.03.2024 5 z 5


Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

Audiokniha :
Tak teď ani pořádně nevím co k této knize napsat. V hlavě se mi to mele. Hodně snesu v knize brutalitu, ale i tohle bylo na mě dost. Velice mě zasáhla pasáž se štěňátky.

09.03.2024 3 z 5


Koloušek Koloušek Jana Bernášková

Audiokniha :
Pěkný, bláznivý příběh jedné praštěné holky Lucie. Párkrát jsem se s chutí zasmála. Přesně takové odpočinkové knihy mám ráda. Určitě se pustím do dalších knih autorky.

05.03.2024 5 z 5


Inspektor Prevít Inspektor Prevít František Niedl

Audiokniha :
Moje první kniha autora. Poslech byl výborný. Ale kniha mě nějak nezaujala.
Souhlasím s komentářem Nikusha : žádný ucelený příběh, přeskakování a na humor jsem si zvykla až ke konci knihy. Po této knize jsem sáhla díky vysokému hodnocení. Ještě zvážím, jestli se vrhnu na další díl.

05.03.2024 3 z 5


Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Audiokniha :
Moje první kniha autorky a určitě ne poslední. Moc pěkný příběh z nelehké doby. Závěr knihy mě překvapil, nečekala jsem to :(
Audiokniha skvěle namluvena Danou Černou.

29.02.2024 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Audiokniha :
Moje první kniha autora. Tuto sérii chci už dlouho číst, ale pořád jsem ji odkládala. Kniha se pěkně poslouchala, ale čekala jsem od toho mnohem víc na to kolik ohlasů kniha i celá série má. Bohužel mi tu chybělo napětí. Kniha určitě špatná není, líbila se mi a ve čtení (poslouchání) budu určitě pokračovat.

22.02.2024 4 z 5