Lerny Lerny komentáře u knih

☰ menu

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Zase mě to opravdu chytlo. Tentokrát se objevil úplně jiný pohled na věc. Katniss je psychicky na dně a přesto musí být kvůli ostatním silná, a to ji táhne ke dnu ještě víc. Ostatní si myslí, že není šťastnějšíh člověka, a to je pro ni mnohem horší. Taky musí pořád přemýšlet o tom, že ji někdo sleduje atd. Taky bylo super, že se tentokrát nechovala tak, jako hloupá laňka, ale spíš, jako divočák, který brání své mláďa a to byl Peeta. Ohromné, doporučuju.

18.08.2013 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Souhlasím s Adele 02, fakt se mi tahle knížka líbila. Taky mi nepřišla tak moc sprostá, ani moc mírná. Byla tak akorát. Pro teenageri tam je i první láska, první zlomené srdce atd. Navíc v provedení upírů a strážců, kteří to nemají jednoduché. Nechybí ani humor. Takže si ji rozhodně přečtěte.

18.08.2013 5 z 5


Kde je vlk, tam je hra Kde je vlk, tam je hra Lisi Harrison

Opravdu zklamání. Ty řeči o jednotě a o tom, jak spolu všechno zvládnou jsou trochu ohrané. Navíc puberta nemá tato slova v povaze. Spousta z nich mi taky připadala hodně jako rozmazlení fracci. Díly před tím byly odvázané a super. Oproti nim je to jak už jsem napsala opravdové zklamání.

18.08.2013


Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

Ta nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla. Opravdu trhák. Navíc, když je to psáno v první osobě, můžete se skvěle vcítit do situace hrdinky. Největší dilema je, jak se rozhoduje co je nejlepší pro ni a co pro ostatní. Jak přežije. A jak zabránit tomu, aby zabila přátele. Doporučuju, a to já dělám málokdy!

14.07.2013 5 z 5


Prvák Prvák Douglas Rees

Trochu moc pohodový, nejspíš to nevyhovovalo až tak mému věku (13). Četlo se to moc rychle a tak mě to připravilo o nebezpečí a zamilované scény.

17.06.2013


Jméno hvězdy Jméno hvězdy Maureen Johnson

Já jsem na takový ty fantasmagorie, takže mi to přišlo jako příjemná změna, že tam bylo sem tam tajemno. Navíc kdyby to nebylo tak zamotaný, tak by mě to ani nebavilo.

17.06.2013


Šíleně pubertální kámoši Šíleně pubertální kámoši Karen McCombie

Podle ztřeštěného obalu který se podle mého dojmu moc nepovedl, knihu rozhodně nesuďte. Je to knížka, klterá má celkem rychlý spád a rozhodně nemáte chvilkuz, kdy byste se nebavili. Knížka je rozhodně pro holky a je taková odpočinková. Není třeba u ní moc přemýšlet. Milionkrát doporučuju!

26.05.2013 5 z 5


Na pokraji zkázy Na pokraji zkázy Henry H. Neff

No, ani jsem nevěděla co mám od téhle bichle čekat. Sem tam to byl akčňák a sem tam zase nuda. Jelikož jsem nečetla první díl, tak jsem nebyla informovaná o postavách, a o tom co se tam vlastně děje. Přišla jsem na to asi na stránce 100. Takže tím mě autor fakt naštval. Taky bych tuhle knížku nezařazovala do romantických. Z toho tam byla asi strana. Ale konec mě opravdu překvapil. Bylo dobré nanarazit na další šťastný happyend. Navíc to umírání hlavních postav bylo až nemožné. Jen tak třeba udeřil blesk a bylo po nich. Takže asi padesát na padesát. Jen, kdyby to nebylo tak natažený.

26.05.2013


Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

Asi jsem divná, ale po shlédnutí celých dvou sérií jsem od knížky čekala rozhodně víc. Stefan působil až jako psychopat a Damon zase jako nějakej vězeň, co mu vypršel trest a mohl se vrátit zpět do svého milovaného městečka, aby mohl provokovat bratříčka. Zmé strany je to katastrofa. A to k tomu ještě nepočítám Elenu, která je až přehnaně naivní. Doufám že se vás to nedotkne, říkám jen svůj názor! S od toho komenty jsou.

25.05.2013