Knihomůrka7 Knihomůrka7 komentáře u knih

☰ menu

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Saturnin je perfektní, miluju ten geniální humor už od puberty, je čas ho brzy znovu zase oprášit :-)

19.08.2021 4 z 5


Náhradní kluk Náhradní kluk Kasie West

Kasie West je jedna z těch lepších autorek young adult a jsem ráda, že jsem na ní narazila. Příběh mě bavil od začátku až do konce, místy mi Gia byla až protivná, ale spíš jsem si říkala, že si takového kluka jako je Hayden ani nezaslouží... skvělé čtení!

19.08.2021 4 z 5


Krasoprostor Krasoprostor Jana Zhořová

Ta knížka není špatná, ale upřímně jsem už k mnoha věcem, o kterých autorka píše, došla tak nějak přirozeně, takže za mě nic moc nového... co mě u knih ale opravdu není sympatické: když nás autoři nabádají, abychom si do nich psali poznámky - prosím to fakt ne! :-)

19.08.2021 3 z 5


Půlnoční slunce Půlnoční slunce Stephenie Meyer

Je to za mě stokrát skvělejší než vyprávění Belly, z pohledu Edwarda, který je přemýšlivější a oduševnělejší, určitě lepší čtení! :-)

19.08.2021 4 z 5


Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Je to samozřejmě jednoznačně lepší než film ( jako ostatně mnoho knih ), který jsem už úplně zapomněla, takže jsem ráda, že jsem si vybrala audioknihu - je dobře namluvená a dobře se poslouchá...

19.08.2021 4 z 5


Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Četla jsem e-knihu, na takovouhle literaturu je škoda lesů. Je z toho až moc znát, jak autorky přesně vědí, co prodává. Sáhla jsem po tom spíš ze zvědavosti, abych si rozšířila obzory, ale až si budu chtít doopravdy odpočinout a vypnout, vyberu si určitě něco jiného.

19.08.2021 2 z 5


Výměna Výměna Beth O’Leary

Anotace dle mého vkusu zní trochu jalově a jako by chtěla hlavně prodat, ale příběh je to dobrý. Ta její babička je místy opravdu vtipná :-) Úplně mi vyhovoval ten dobrý konec a předvídatelnost.

19.08.2021 4 z 5


Zákoník mé ženy aneb Obyčejné dny Zákoník mé ženy aneb Obyčejné dny René Melichar

Je to vtipné, ale někde za půlkou (myslím, že to souviselo se střešním oknem) mě autorův humor najednou prostě přestal bavit... začla jsem být trochu přesycená..

19.08.2021 3 z 5


Mrtvá v knihovně Mrtvá v knihovně Agatha Christie

Slečna Marplová mi nepřirostla až tolik k srdci jako Hercule Poirot, ale tuhle knížku jsem objevila v nějaké knihobudce a byla dobrá. Víc takových nalezených pokladů!

19.08.2021 4 z 5