Krasoprostor

Krasoprostor https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467457/bmid_krasoprostor-vyd-467457.jpg 3 9 2

Janu Zhořovou lze bez nadsázky označit za českou (nebo spíš moravskou) Marii Kondo. A ještě něco víc. Inspirativní a originální výtvarnice a bloggerka přichází s ideou krasoprostoru – bydlení na základě vašich jedinečných životních postojů, emocí a vztahů. Jana se netají svým nadšením pro minimalismus a ekologii. Nadchněte se spolu s ní! Uvítejte sami sebe doma a žijte v autentickém prostředí, které zlepší váš život a bude pro vás trvale udržitelné.... celý text

Přidat komentář

Knihomůrka7
19.08.2021 3 z 5

Ta knížka není špatná, ale upřímně jsem už k mnoha věcem, o kterých autorka píše, došla tak nějak přirozeně, takže za mě nic moc nového... co mě u knih ale opravdu není sympatické: když nás autoři nabádají, abychom si do nich psali poznámky - prosím to fakt ne! :-)

jaroiva
03.08.2021 4 z 5

Oproti zkrácené verzi, kterou poskytuje autorka zdarma, je to jen mírné rozšíření, ale vzhledem k přijatelné ceně eknihy to beru. Knížka je dostatečně motivační a nabitá pozitivním nábojem bez zbytečných manýrů, jaké bývají u motivačních knížek amerického stylu. Takže za mě palec nahoru a fandím autorce i všem, kdo se snaží o minimalismus a zero waste životní styl.


Štítky knihy

ekologie bydlení zdravý životní styl minimalismus

Autorovy knížky

2021  62%Krasoprostor

Kniha Krasoprostor je v

Právě čtených2x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce6x
Chystám se číst39x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x