Knihomol3301 Knihomol3301 komentáře u knih

☰ menu

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Sněhurka a 25 trpaslíků v poválečném prostředí, kdy vyhráli Němci a kvůli nim je smrtícími plyny zamořena půlka světa a Židé jsou drženi a zotročeni v nelidským podmínkách.

Kniha se mně četla velmi rychle a docela mě i bavila, ale nemůžu si odpustit napsat co mě celou dobu připomínala.

29.10.2020 3 z 5


Krvavé jahody Krvavé jahody Jiří S. Kupka (p)

Tuto knihu jsem přečetla velmi rychle, ať už kvůli jejímu velmi zajímavému, děsivému a srdcervoucímu obsahu, ale i kvůli vyjádření svého názoru. Její příběh je až neskutečný, ale tohle vše se opravdu dělo. Je těžké si to vůbec představit, ale tahle žena je silný člověk a vše co v životě zažila, by zvládl málo kdo. A proto absolutně nechápu lidi, kteří tomu nevěří. Zjistila jsem to teprve nedávno a dost mě to dostalo a to jsem pouhý čtenář. Tato paní musela celý život snášet hrůzy, kteří ji lidé dělali a my aby jsme byli vděční, že se s námi o to vůbec podělí a my tomu můžeme porozumět, tak to spoustu lidí popírá? Jako promiňte, ale byla jsem před několika měsíci na její přednášce a jestli opravdu lže, tak by měla dostat za její herecký výkon Oscara. Když vám to vypráví živě a vy vidíte utrpení v její tváři, jak je těžké pro ni o tom mluvit. A pak se najde 1 s prominutím naprostý vůl, celé to popře a řada lidí se toho chytí. Upřímně doufám, že se k ní moc těchhle informací nedostává.

16.08.2019 5 z 5


Loutkář Loutkář Daniel Cole

Díky agentovi Rouchovi a Baxterové dávám 4 hvězdy :D. Jinak mně kniha přišla občas lehce přehnaná, ale vcelku nebyla špatná a určitě si přečtu i příští díl.

02.05.2019 4 z 5


Probuzení Simona Spiera Probuzení Simona Spiera Becky Albertalli

Dokonalost! ❤ :))

16.05.2018 5 z 5


Soud padlých andělů Soud padlých andělů James Kimmel jr.

Stručně řečeno: nejzvláštnější kniha co jsem kdy četla

02.08.2016 3 z 5


Dotek chladu Dotek chladu Tamina Berger

Přesně takovýhle typ knížky jsem momentálně potřebovala, protože už jsem celkem unavená z dlouhých knih co jsem poslední dobou četla. Naprosto jsem si užívala nenáročnou a rychlou četbu :) ale je to spíše detektivka pro puberťačky. A myslím si že tahle kniha neublíží nikomu a konec vás určitě velice překvapí :)) Vřele doporučuji ;)

22.07.2016 3 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Právě jsem otočila poslední stranu a přečetla poslední slovo. Vážně nemůžu uvěřit že existuje někdo kdo dokáže napsat něco tak neskutečně citlivého, opravdového a úchvatného. Číst teď jinou knihu mě bude připadat jako zločin, protože téhle knize se už asi nic nevyrovná....Opravdu nemám slov jak jsem z ní úplně vedle a ještě mám červené oči od slz, které se draly ven jak poblázněné :D a myslím si, že navždy zůstane v mém srdíčku a že se k ní určitě ještě několikrát vrátím. Ti co si čtou můj komentář a přemýšlí jestli si knihu koupit nebo ne, tak vám radím se 100% přesvědčením: Kupte si ji, chybu určitě neuděláte!

25.06.2016 5 z 5


Alíku, nech toho povyku Alíku, nech toho povyku Jody Rosengarten

myslím si že tahle kniha je možná i jedna z nejlepších knih pro dobrou a účinnou výchovu psa! :) já osobně mám 3 psy a jejich chování se značně zlepšilo po využití těchto metod. Vážně musím autorce knihy moc poděkovat :)

10.06.2016 3 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Silný příběh! tahle kniha mě vážně dostala a je jedna z nejlepších co jsem kdy četla! chytne vás opravdu za srdce a je velká pravděpodobnost že spustíte i slzičku jako já :) - film totéž to stejné, úžasný!!! neváhejte a přečtěte si ji, vážně to stojí za to! :) (!!! :D)

10.06.2016 5 z 5


Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

řekla jsem si když už všechno tak všechno! a tak jsem si ji koupila i když jsem neočekávala nějaký extra BUM, tak kniha mě mile překvapila a příběh se mi moc líbil a četl se jedním dechem (za jeden den, pohoda :)) takže kdo je milovník ságy a je trošku opožděnec jako já a narazil na tyhle knihy až v roce 2016, určitě si ji kupte! :)

10.06.2016 4 z 5


Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

ze začátku jsem nemyslela na nic jiného než na tu knížku!! :) vážně od prvního dílu jsem se nemohla odtrhnout...ale čím dál jsem četla tím víc mě to nadšení pouštělo :/ ale nelituji toho že jsem si je koupila, díky těmhle knížkám jsem vlastně začala číst :) (první díl ale pro mě bude vždycky nejlepší :) !!)

10.06.2016


Lovci mamutů Lovci mamutů Eduard Štorch

na téhle knížce jsem vyrůstala :) ! za mě to byla vždy nejlepší kniha a měla jsem to asi nějak tak jak už se objevilo v předchozích komentářích (pravěk, dinosauři, dobrodružství,...to bylo něco pro mě :)) a právě dnes jsem se rozhodla že si ji po tolika letech znova přečtu a... asi tomu nebudete věřit ale mě to pořád baví :D určitě si ji přečtěte!! ;)

10.06.2016 5 z 5