kefinek kefinek komentáře u knih

☰ menu

Likvidátor Likvidátor Honza Slívka

Obalka skvělá, postavy zajimave, sex zabavnej, vsechny zvraty na zaver bomba, ale co je obrovska skoda je nejspis velice odbyta korektura a redakce, protoze si jinak neumim vysvetlit tak silene mnozstvi hrubek v jednom textu. Dala jsem 4 hvezdy za obsah a napady, ale ta gramatická stranka mi trochu lamala srdce a minimalne hvezdu dolu by zasloužila.

09.03.2024 4 z 5


Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

V prvé řadě - nejedná se o horor, i když je kniha zařazena do tohoto žánru. Kdo začne číst s očekáváním lekaček a strachu, bude zklamán. Jako thriller s nadpřirozenými prvky funguje, ale pořád bych ji považovala spíš za průměr, přestože potenciál byl velký. Obrovské plus jsou obrázky, ty se povedly hodně.

27.05.2023 3 z 5


Hon na lišku Hon na lišku Roald Dahl

První knížka od Roalda Dahla, která se mi dostala do ruky. Nevěděla jsem, co od toho čekat, ale byla jsem překvapená, jak na malém prostoru a pro mě skvělým, prostým, ale zajímavým jazykem byla vylíčena zkáza planety jako celkem jednoduchá věc, což je na celé knížce opravdu nejděsivější, jak už bylo zmiňováno v jiných komentářích. A gremlínům bych už prakticky od začátku šlápla do úsměvu, jak nesympatičtí mi byli.

26.01.2019 4 z 5