Likvidátor přehled

Likvidátor https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519699/bmid_likvidator-64ba1d7a47a23.jpg 4 47 47

Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka. Bojují o každou duši v postapokalyptickém světě městských států. Čím více služebníků, tím větší Moc. S ní vytváří ze svých věrných silné netvory šířící zkázu a smrt. Naštěstí existují na světě Likvidátoři a Bohobijci. Jeden z nich je Samuel Drops. Zabíjí stvůry za peníze, kazí bohům plány a užívá si života plnými doušky. Když narazí na chlapce, který nosí smůlu, svolnou šenkýřku, zákeřnou čarodějku a město obklíčené trolly, bere to jako výzvu. Příliš pozdě si uvědomí, že nejde jen o bitvu mezi dvěma bohy a podivnou shodu okolností.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Likvidátor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Johny_H.
20.04.2024 5 z 5

Dlouho se mě nestalo, že mě kniha chytla prakticky od první věty a byla bezchybná až do konce. Tento začínající autor má rozhodně potenciál a já jen doufám, že z této knihy vznikne série. Jelikož svět je opravdu zajímavý a hlavní postava také. Je tu jediná chyba kde dám 7 z 5 hvězdiček :-). Toto mohu opravdu vřele doporučit.

maximus13
11.03.2024 4 z 5

Jsem rád, že u své první přečtené knihy žánru fantasy jsem vsadil na mladého českého autora. Jsem sice fanoušek sci-fi, ale mohu s čistým svědomím napsat, že jsem se opravdu skvěle bavil. Celá kniha byla našlapaná akcí a také hlubokou nákloností hlavního hrdiny k opačnému pohlaví. Obálka alá Saudek zcela jasně vystihuje o čem celá tato fantasy kniha pojednává.


kefinek
09.03.2024 4 z 5

Obalka skvělá, postavy zajimave, sex zabavnej, vsechny zvraty na zaver bomba, ale co je obrovska skoda je nejspis velice odbyta korektura a redakce, protoze si jinak neumim vysvetlit tak silene mnozstvi hrubek v jednom textu. Dala jsem 4 hvezdy za obsah a napady, ale ta gramatická stranka mi trochu lamala srdce a minimalne hvezdu dolu by zasloužila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Likvidátor v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených3x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

česká fantastika postapokalyptické romány

Autorovy další knížky

Honza Slívka
česká, 1990
2023  86%Likvidátor
2021  0%Voják Země
2024  %Masomlejnek - Srab