katerina5604 katerina5604 komentáře u knih

☰ menu

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Příběh se dal předvídat v tom, že se postupně všichni zúčastnění, začnou navzájem obviňovat z vraždy. A taky, že ano. Nejdřív jsem podezirala Davida a Bradleyho no, ale pak jsem to vzdala a vrah mě překvapil. ???? Jak už někdo psal dole v komentářích, kniha neurazí, nenadchne. Taková pohodovka na odpoledne..

30.11.2019 3 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Nemohla donutit to dočíst,nejdriv byl příběh tam a pak tam. Hodně postav a pak jsem vlastně už ani nevěděla kdo je kdo.. Čekala jsem víc, protože dívka ve vlaku byla super,ale tohle mě vůbec nebavilo.. :/

19.07.2019 3 z 5


Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Přečteno za pár hodin. No a.. Kniha nebyla špatná, ale ne první díl to prostě nemá. :) Ale i tak, zůstávám stejně nadšená a těším se na třetí díl. Od téhle série jsem tedy moc nečekala, ale mile mě překvapila. Kdo má rád "trošku" romantiky, tak neváhejte a dejte se do čtení. :-)

23.09.2018 5 z 5


Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Přečteno za pár hodin. Styl, kterým je kniha napsána mě velmi baví. A tenhle díl mě bavil možná i o trošku víc než ten první. Trošku mi připadalo, že knihy byly docela rozkouskované. Vždy když se začalo něco dít, autorka to hned utnula, ale zase přemýšlím nad tím, že to bylo možná i dobře a vyhnuli jsme se nudnému čtení těch různých detailů. Už po pár stránkách, kdy Diane začínala s Oliverem, mi bylo jasné, že to není ono, něco tomu chybělo a pořád se mi zdálo, jako by Diane do toho vztahu nedávala vše, ale možná to byl jen pocit, protože vlastně Oliver v příběhu nedostal moc šanci se představit, protože tam bylo jen pár částí, kde pořádně něco povídal. Vůbec mi nevadilo, že Oliver nedostal šanci, totiž už od začátku jsem doufala, že se Dian vrátí do Irska a když se tak stalo, byla jsem nejvíc šťastná!
U čeho jsem byla vážně smutná a brečela jsem, tak byla Abby. Za tu dobu co čtu knihy, tak tohle byl asi nejmilejší člověk, kterého jsem v knize "potkala". Jak jsem, tak četla nejvíc mě překvapilo to, že Edward má syna, ale bylo to milé překvapení. Jedna z mých nejoblíbenějších knih. :)

04.08.2018 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Příběhy z války mě moc nebaví, ale přiznám se, že mě k téhle knize nalákal název a i obálka, ale obsah už mě tak nezaujal. Konec mě opravdu překvapil a docela naštval. Po tom všem jsem čekala, že aspoň hlavní hrdinové dostanou happyend. A také nechápu za co tato kniha dostala Pulitzerovu cenu.

04.08.2018 3 z 5


Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Hezká obálka, zajímavá atonace, jo to by mohlo být super. Ne, nebylo. Knihu jsem dočetla s donucením, ale u některých částí jsem se zasmála. Neurazí a ani nenadchne.

04.08.2018 3 z 5


Život v Paříži, můj splněný sen Život v Paříži, můj splněný sen Lisa Anselmo

Mám ráda Paříž a Francii a i kvůli tomu jsem si knihu koupila, ale vůbec mě příběh nebavil, nezaujal. Ano, některé části byly fajn, ale jinak ne-e. Knihu jsem se nutila dočíst asi 6 měsíců a po dočtení jsem byla ráda, že už je konec.

04.08.2018 3 z 5


Kam jsi odešla Kam jsi odešla Gayle Forman

Přiběh byl lehce předvídatelný, ale stejně jsem si to užila. Jakožto milovník romantických příběhů, jsem z knihy byla docela nadšená. Avšak některé části mě opravdu nebavily a to, když jsme byli v realitě, kde se bavil s Miou a na další stránce jsme byli zase v jeho vzpomínkách, někdy to bylo dost matoucí..

04.08.2018 4 z 5


Náš tajný příběh Náš tajný příběh Jessi Kirby

Oddechovka na lenivé odpoledne. Příběh mě bavil, ale nebyl to žádný trhák. Konec byl předvídatelný, ale i přesto mě kniha bavila. :) Jak už někdo psal dole v komentářích, tak mi to také trošku připomíná příběh Jestli zůstanu.

04.08.2018 4 z 5


Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Tento díl se mi líbil, ale první díl to prostě nepřekoná. Ano, romantiky sice v tomhle dílu bylo pomálu, ale to mi vynahradil konec knížky, kdy už jsem nedoufala ve šťastné shledání našich dvou hrdinů, ale ejhle! dopadlo to dobře. A také jsem měla neuvěřitelnou radost z Pauline a Kadena, že se dali dohromady. Prostě happily ever after, přesně tak jak to mám ráda.

01.05.2018 4 z 5


Maestra Maestra L.S. Hilton

Upřímně.. Větší pitomost jsem ještě nikdy nečetla. První vraždu jsem předvídala a po té třetí jsem si říkala, že hl. "hrdinka" je vážně, ale vážně psycho. Opravdu nechápu kde, proč a jak získala tato kniha nálepku bestseller.

15.03.2018 odpad!


Výměna manželek Výměna manželek Kate Long

Kniha nebyla špatná, ale asi to není přesně "můj šálek kávy". Občas jsem se v knize ztrácela a nevěděla jestli jde o přítomnost a nebo jestli Ally zase vzpomíná. Docela často jsem chtěla Kim "praštit" něčím po hlavě, protože mi lezla krkem. Na konci jsem čekala, že se stane něco "wow", ale konec se mi zdál takový nedokončený. Pro mě to byla oddechovka na upršené odpoledne a odbočení od žánru, které většinou čtu. :)

10.03.2018 3 z 5


Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Tak tahle kniha mě opravdu bavila. Jelikož jsem velký fanoušek GG, tak jsem z téhle knížky byla nadšená! Několikrát mě Lauren i rozbrečela, ale myslím že víckrát rozesmála. Knížka se velmi dobře četla a pro fanoušky Gilmorek určitě doporučuji! Jinak pro ty, kteří nesledovali Gilmorovy děvčata si myslím, že by to možná byla i trošku nuda, přece jen knížka je z velké části o GG. :)

02.02.2018 5 z 5


Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu kolektiv autorů

Zatím jsem pár receptů vyzkoušela a byly výborné. Kuchařka je přehledná, fotografie vypadají taky velmi hezky. Z některých kuchařek mám zkušenosti, že to nechutná, tak dobře, jak to vypadá, ale tady u téhle je to přesně naopak. Myslím, že vždy platí, že jíme očima a v téhle kuchařce, nejen že všechno skvěle vypadá, ale i chutná. :-)

29.06.2017 5 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Knihu jsem přečetla za dva dny a je skvěle napsaná! :) Líbilo se na selekci podívat i ze strany Marlee, Maxona, Královny, Celesty (akorát Aspena nemám moc ráda:D) a dozvědět se i něco nového.
Dobré bylo také si přečíst jak Maxon odpustil trest Marlee a Cartera, jak Ames řekla, že čekají Evelyn. Rozhodně knihu doporučuji pokud se chcete dozvědět něco víc o selekci. :)

29.08.2016 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Mrzí mě, že to nebyla další kniha o Americe a Maxonovi. E. se mi jevila jako nafoukané a rozmazlené děcko, ale tak nějak mě to bavilo. Další knihu si určitě přečtu.

29.06.2016 4 z 5