katerina0613 katerina0613 komentáře u knih

☰ menu

Cesta sněžných ptáků Cesta sněžných ptáků Robert Lyndon

Uf! Teda, u žádné jiné knihy jsem se ještě tak nepřemlouvala do čtení. A nebýt toho, že nemám ráda nedočtené knihy, tak bych ji asi po třetině odložila. Stále jsem doufala, že se to postupem času zlepší a chytne mě to, ale nestalo se. Po třech měsících stálého odkládání a vracení, jsem konečne dočetla a rozhodně vím, že další pokračování číst nebudu. Děj nijaký, postavy zvláštní ( myslím tím jejich chování )...Bitvy a zápasy knihu trochu zvedly...ale pro mne to je málo.

15.03.2017 1 z 5


Nemilovaní Nemilovaní John Saul

Pro mne to byla první kniha hororového žánru a musím říct, že jsem byla trochu zklamaná. Čekala jsem od toho víc. Kniha se sice dobře četla, ale děj byl celkem předvídatelný a určité scény mi přišly málo rozvedené.

24.07.2015 3 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Skvělá oddechová kniha, která mne příjemně překvapila. Musím ale říct, že kniha Prvok, Šampón, Tečka a Karel pro mne bylo zábavnější čtení.

16.07.2015 4 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Tato kniha mi byla doporučena, ale jelikož spíše preferuji světovou literaturu, mnoho jsem od ní nečekala. Pustila jsem se do čtení spíše z toho důvodu, abych ji mohla co nejdříve vrátit. Chyba! Kniha mne chytla prakticky hned od první kapitoly a nepustila. Musím říct, že jsem byla opravdu mile překvapena a Prvok, Šampón, Tečka a Karel mi budou chybět. Takže, za mne určitě pět hvězdiček.

09.07.2015 5 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Na detektivky moc nejsem, ale na knihu Muži, kteři nenávidí ženy jsem byla velmi zvědavá. Řekla jsem si proto, že ji zkusím a rozhodně nelituji!! Kniha mne chytla a nepustila, dokud jsem nedočetla. Druhý díl už je objednaný a nemůžu se dočkat, až se zase začtu do příběhu Salanderové a Blomkvista.

07.07.2015 5 z 5


Všechny podoby lásky Všechny podoby lásky Aminatta Forna

Přiznám se, že ze začátku jsem se do čtení musela nutit a nechápala jsem, jak mohla získat Commonwealth Prize za nejlepší knihu roku 2011. Postupně jsem se ale začetla, velice mne chytla a nepustila. Je to opravdu výjimečná kniha, a ačkoliv bych to opravdu nečekala, zanechala ve mne stopu. Určitě se k ní ještě někdy vrátím.

30.06.2015 5 z 5