katarina3017 katarina3017 komentáře u knih

☰ menu

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Knihou jsem byla úplně pohlcená. Je to krásný a zábavný čtení. Určitě bych to doporučila komukoliv. Nejvíc slz mi ukáplo na konci, všechno je to strašně dojemný.
Určitě doporučuju

02.08.2014 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

No ten koniec ma úplne šokoval, to som nečakala, škoda,že sa to stalo. Slzy mi tiekli prúdom, kniha je krásne napísana, ľahko sa číta. Je to fakt dobré čítanie.

01.08.2014 5 z 5


Hrana pokušení Hrana pokušení Eve Berlin

No sice to je jednina kniha z celej série, čo som pečítala, ale páčila sa mi ta predstava dvoch hlavných hrdinou. To tetovanie Mischy by som si dala aj sama ak by to vyzeralo tak ako v mojej predstave. Bolo to niečo iné ako ostatné knihy, čo som prečítala a zároveň to bolo o tom istom. V skutočnosti pochybujem, že by také vzťahy mohli mať nejakú budúcnosť, ale budiž.

21.07.2014 3 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

V jednu chvíli jsem byla zmatená, ptz jsem nevěděla kde se zrovna ta část odehráva, jestli před nnehodou a nebo po nehodě a pak jsem na to přišla. Kniha je opravdu krásná a dojímavá. Příběh pravé a věčné lásky. Dopisy co ji psal byli plné lásky, je to něco neskutečného. Popravdě jsem se bála konce, ale nakonec to dopadlo tak jak každý román happyendem. Stálo to za to abych si to přečetla. Určitě se k tomu ještě vrátím.

05.06.2014 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

O knihe som počula od kamarátky, tak som si požiadala o celú trilogiu od priateľa na vianoce. Popravde neľutujem, že som si ich vybrala. Je tam krásny príbeh. Knihy som už prečítala podruhý krát a zase som to zhltla jak nič. Teda až na sexuálne pasáže. Číta sa to úplne samo, je to také rekreačné čítanie. Zároveň je to aj napínavé, stále keď som chcela prestať čítať na konci kapitoly, tak sa niečo stalo a ja som pokračovala. Popravde, ak si spomeniem na príbeh, tak musím povedať, že to aby sa milionár zamiloval do obyč holky sa može stať len v knihe alebo filme a to je na tom to, čo sa mi páči. Ešte si to prečítam a všetkým ktorí sa rozmýšľaju, či si knihy prečítajú odkazujem NEVÁHAJTE A ČÍTAJTE, STOJÍ TO ZA TO!!!!!!

03.06.2014 5 z 5