Hrana pokušení

Hrana pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171339/hrana-pokuseni-15r-171339.jpg 4 249 38

Hrana série

< 3. díl

Mischa Kennonová je perfekcionistka. V práci ve svém tetovacím salónu, při psaní erotických povídek, v péči o své platinově blonďaté vlasy. Žena, která má věci pevně pod kontrolou. A která to tak má ráda… Dokud nepotká na zásnubním večírku své nejlepší kamarádky Dylan zelenookého Connora Gallowaye, jehož autoritativnosti je těžké nepodlehnout. Jenomže pokušení podvolit se, jak Mischa s překvapením zjišťuje, ji začíná velmi lákat… Třetí díl z volné série BDSM erotických romancí, jejíž první díl Hrana touhy proslavil Eve Berlinovou po celém světě.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Temptation´s Edge , 2012


více info...

Přidat komentář

monika0181
20.01.2024 4 z 5

Nejblíže mi jsou tyto komentáře: Jita160, havrmoni a Felsenberg.
Doporučení číst knihy ze série s odstupem, to asi pomůže nejvíc.
Příběhy jsou velmi podobné, když čtete po sobě, nudíte se, není tam nic objevného.
Za mě tento díl byl asi nejlepší. Možná je to tím, že má nejvíce stran a je tam tedy trocha prostoru pro děj a myšlenky a nejen sex.

uzivatel83509
08.01.2024 4 z 5

Tuto knihu jsem schválně četla trošku s odstupem času od čtení předešlých dvou dílů... ANO, je to pořád dokola.. příběh byl hezký a vzrušující, ale ke konci jsem se už docela nutila do čtení, abych to vůbec dočetla, proto plný počet hvězd tentokrát nedám...


Jita160
04.01.2023 3 z 5

Hrana potřetí...
Bylo to fajn peprné erotické čtivo.
Sice hodně podobné předchozím dílům, ale tady ten měl něco víc. Plno citů,emoci,posouvání sexuálních hranic a lásky před kterou se nemohli ani jeden úkryt.
Zbožňují taterské umění, takže v kombinaci s tímto žhavým příběhem jsem si to moc užila.

cukrovka
16.08.2022 3 z 5

Erotická oddechovka s trochou romantiky. V rámci tohoto žánru průměr.

LilluLong
15.08.2021 5 z 5

Po roku repete, bolo fajn si to zopakovat, za mna 5*

Gweny
13.06.2020 3 z 5

Jak tohle dílo ohodnotit a být objektivní?! To snad ani není možné. Je to asi první kniha svého druhu, kterou jsem v životě četla a měla jsem ze začátku problém, opravdu problém zůstat klidná (však víte, jak to myslím). Představivost pracovala na plné obrátky a první polovinu knihy jsem si, obrazně řečeno, opravdu užila.
Ten drajv a nekonečné orgasmy ale vystřídaly ve druhé půlce emoce, rozervaná duše Mishy i Connora a jejich konflikt, který nakonec vyústil v konec jako z klasického románu, což mě trochu zklamalo. Rozhodně ale knihu nezatracuji, spíše naopak. A to, že byla volným pokračováním jiných knih mi vlastně ani v nejmenším nevadilo.

Myška43
10.04.2020 2 z 5

Jako kolovrátek, pořád to stejné. Neurazí, ani nezaujme. Rozhodně tu sérii už nikdy znovu číst nebudu.

pegasek
30.01.2020 3 z 5

Tento díl byl lepší než ten předchozí, ale je to pořád průměrna kniha, kterou opět pošlu dal, protože mě svým příběhem extra nenadchla

Hospodyňka
05.02.2019 2 z 5

Připomíná mi to pralinku z luxusní hořké čokolády (obal knihy), do které když kousnete, tak objevíte takovou tu podivnou hmotu ze sušeného mléka s umělou malinovou příchutí (obsah knihy)...prostě jsem čekala lískooříškový nugát...no nekonalo se. Nicméně autorka dokáže dobře popsat interiéry domů, restaurací a celkově prostředí, ve kterém se její navenek naprosto vyrovnaní a uvnitř rozervaní hrdinové pohybují.

Knihomolka97
10.01.2019 3 z 5

No..příběh takový neslaný nemastný. Mischa mi moc nesedla, Connor se mi sice zalíbil víc ale v některých momentech mě svým chováním štval.
Ale četlo se to dobře. :-)

havrmoni
31.12.2018 3 z 5

Takže si to shrneme: chlapi můžou skoro pořád, vteřina odpočinku a zas jedou jak fretky, ženy mají nepočítaně orgasmů a snesou opakovaně tvrdou š***ku aniž by pak seděly týden v lavoru se studenou vodou, po výprasku jsou hrdé na své jelita a klidně si na tu prdku sednou k snídani. No zřejmě neznají tu profláknutou větu,,nařežu Ti tak, že si týden nesedneš". Všichni hrdinové měli problémy v minulosti s matkou či otcem a tudíž obavy ze závazků. Když tohle všechno budu brát s nadhledem a nebudu v tom hledat nějakou realitu a naopak budu věřit autorce, že to o těch pocitech a prožitcích při BDSM je pravda, tak se to dá přečíst. Jak už jsem psala u předchozího dílu, jako relaxační erotická oddechovka s trochou romantiky je to fajn. Nic víc.

milena8281
02.04.2018 3 z 5

Ze všech 3 dílů mě asi bavil tento nejvíc.

Szekynka
06.03.2018 3 z 5

Jednička, dvojka, trojka - pořád to samé. Čtenáře nečeká žádné překvapení. Pohodová oddechová četba, ale vše je předem jasně rozdáno ( a to doslova :D).

1259
28.07.2017 5 z 5

Erotický příběh plný zvratů, pokusů a omylů a hlavně lásky. Za mě se moc líbilo a těším se, až si přečtu ostatní knížky.

Nita17
10.06.2017 3 z 5

Příběh poslední dvojice přátel - jen tady to bylo jasnější od začátku :) , všechny díly mají stejnou linii jen s malými odchylkami, ale tenhle byl asi nejlepší. Vášeň, skryté touhy, vnitřní boj, láska. Co k podobným knihám dodat ? Zpestření dlouhých večerů :P

Laf
15.05.2016 5 z 5

Tento díl byl stejně dobrý jako ten první. Řešilo se tam i něco jiného než jen erotické scény jako tomu bylo v druhém díle. Super na tom bylo i to, že se tam objevovali i postavy z minulých dílů, takže čtenář má zpětnou vazbu, jak to se všema pokračuje. Rozhodně stojí za to přečíst si celou trilogii a můžu jen doporučit.

mazlak
14.05.2016 4 z 5

Snad díky tomu, že poslední díl jsem četl až po delší časové odmlce, ztratil jsem návaznast na předchozí díly. Ale i přesto byla tako kniha velice pěkná a oddychová.

petvet
26.03.2016 2 z 5

Druhý díl jsem "přechválila" - ten se číst dal..ale tento třetí díl byla katastrofa.Do čtení jsem se musela nutit-je to všechno stejné (podobný děj,fráze,hlavní postavy).
Přeskakovala jsem stránky-především sex.hrátky (o ničem,nuda) a zaměřila jsem se na děj (jestli to tak mohu pojmenovat..).Jsem zklamaná-dávám 2*.

Celkově: trilogie je o ničem... :( čekala jsem více

ak303
20.03.2016 4 z 5

Poslední dil byl asi nejlepší. Libil se mi popis i zapojení postav z predchozich dilu. Velmi prijemne cteni. A tetovani....taky bych si dala rict.

Felsenberg
06.06.2015 4 z 5

Tak a třetí díl série Hran je za mnou. Vidím, že jsem v komentářích jediný muž :-) Co k celé sérii říct? Je neuvěřitelné, jak se děj i postavy ve všech třech dílech opakují. Je vidět, že autorka má takto nastavený vkus a jinak a o ničem jiném se jí psát nechce :-) Jinak třetí díl podle mě jasně nejlepší. Konečně se tam něco děje i mimo postel. Podle mě není potřeba číst všechny tři díly, protože jsou skoro totožné, ale jen třetí díl, kde je všechno a pozvednuté na nejvyšší úroveň. Jinak by podle mě erotické scénky šli roztočit do ještě větších obrátek, ale to zřejmě autorka nechává na osobní život čtenářek :-) Opět jsem si potvrdil, jak jsou ženy a muži jiní. Byl jsem fascinovaný tím, jak se oba hlavní hrdinové dokážou trápit tím, jak je to krásné a jak se chtějí a milují, místo aby si to užívali. Je mi jasné, že je to u žen dost běžná vlastnost, jen doufám, že ne u všech. Stejně tak Connor se chová i přes zdůrazňovanou mužnost žensky. Ono taky pište o tvoru s testosteronem, když Vám v krvi proudí estrogen že? :-) Shrnuto a podtrženo, vemi pěkné. Pochutnal jsem si.

Štítky knihy

BDSM Padesát odstínů

Autorovy další knížky

Eve Berlin
americká
2012  66%Hrana rozkoše
2013  71%Hrana touhy
2013  73%Hrana pokušení

Kniha Hrana pokušení je v

Právě čtených4x
Přečtených482x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených21x
Knihotéce270x
Chystám se číst95x
Chci si koupit8x
dalších seznamech3x