kacka.haas kacka.haas komentáře u knih

☰ menu

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Miluji tuto knihu, všechny díly. Nečetla jsem nikdy nic lepšího a to jsem už dospělá. Todle čtení je úplně pro každého. Neznám nikoho koho by to nebavilo.

01.04.2019


Svatební noc Svatební noc Sophie Kinsella (p)

Na dovolenou k pláži dobré čtení, oddechové. Takové trochu praštěné až nereálné, ale špatné to určitě nebylo. :)

01.04.2019


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Kniha mě vůbec nebavila. Je to takové o ničem ten příběh, špatně se to přelouskává ta kniha. Mám ráda ji jako osobnost i její humor, ale toto se moc nepovedlo. Jediné co se mi na knize líbilo byla Elišky matka a nářečí.

01.04.2019


Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Nelíbilo se mi to, o ničem, depresivní příběh. Hlavní postava je na pěst. Kdybych od ní nečetla i jiný knihy, tak si ji nekoupím. Nejlepší kniha od autorky je Osm.

01.02.2019


Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Musela sem knihu zavřít několikrát a v noci sem se i budila. Nic pro slabé povahy. Válka je zlo a vše co obnášela je tady dopodrobna napsané. Bohužel i to, co my si neumíme představit. Doufám, že se to nikdy opakovat nebude. Autorka to neměla jednoduché ani po válce. Je to strašně silná žena.

04.12.2018 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Jedním slovem-nádhera!! Troufám si říct, že nejkrásnější kniha od českého autora, kterou jsem kdy četla. Smutný, ale dost reálný příběh, jako by v tom autorka dříve žila. Lidé za války museli být tolik silné osobnosti, vždycky se mě to v knihách dotkne. Zavedla bych to jako povinnou četbu. Přenádherný !!

04.12.2018


Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Já nevím, má lepší knihy. Jinak mě jeho knihy baví a i on sám jako člověk, ale toto už je takový stejný. Furt ty samí problémy, přijde mi to na stejné brdo.

04.12.2018


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Nejlepší kniha, kterou jsem od něj četla. Hodně reálné, láska, sex, bohužel i té nevěry je tam dost. To jsou prostě jeho knihy. Za mě nejlepší, kterou jsem od něj četla. :)

04.12.2018