johanka1 johanka1 komentáře u knih

☰ menu

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

Předešlé díly byly lepší, více mne bavily. Knihu jsem dočetla, ale s obtížemi.

08.05.2015 3 z 5


Rozkoše zimy Rozkoše zimy Eileen Gormley

Kniha nebyla špatná. Pro čas oddechu stačila. Navíc nebyla dlouhá, takže se dala přelouskat za dvě noci. Tento žánr je v dnešní době dost moderní. Moc jsem neočekávala, takže kniha nezklamala. Jen stále nechápu, jak může člověk s tak pevnými pravidly a tvrdý na jedné straně, být tak submisivní na straně druhé... a jak je to zavazující a jako droga....

08.05.2015 4 z 5


Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

Druhý díl se mi opět líbil. Pro mne prostě příjemné počtení, čte se to velmi rychle. Líbí se mi oba hlavní hrdinové a těším se na další díl a opravdu jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Komu se líbí tenhle žánr, tak opět doporučuji!

31.03.2015 4 z 5


Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Kniha se i líbila, opět pro mne příjemná oddechovka i když mnozí by knihu nenazvali vhodným názvem. Navíc se mi líbí popis erotických "scén". Takže kdo má rád celkem dost sexu v knize, tak tuto doporučuji.Chystám se číst ještě další pokračování.

28.03.2015 4 z 5


Ona Ona Carey Heywood

Druhý díl Ona se mi líbil tak, jako díl první. Pro mne lehká oddechovka, často předvídatelná. Nicméně jako relax pěkné, proto bych jí doporučila. Hezky se čte a už u prvního dílu jsem si zvykla na střídání kapitol přítomnost, minulost, takže v tomto dílu již žádný problém.

21.03.2015 4 z 5


On On Carey Heywood

Kniha nebyla špatná, jen mi nějak nesedlo střídání kapitol přítomnost a minulost. Chvíli mi trvalo než jsem se zorientovala, ale pak jsem si na to zvykla. Jednoduchý popis, nic velkého k zamýšlení, takže jako četba vhodná k tomu, aby člověk přišel na jiné myšlenky při dopisování diplomky, Každopádně začínám číst druhý díl a i na něj jsem celkem zvědavá.

14.03.2015 4 z 5


Hravě Hravě S. C. Stephens

Moc pěkné pokračování. Druhý díl se mi líbil ještě víc než první. Hlavní představitelka dospěla a bylo pěkné pročítat, jak si buduje důvěru a také jak se učí důvěřovat. Knihu jsem přečetla za dvě noci a nemohu jinak, než doporučit!

09.03.2015 5 z 5


Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Jako oddechovka dobré, nicméně s "Božským..." to nelze srovnávat. Očekávala jsem víc na to, jak jsem všude četla jen samou chválu. Takže shrnutím, jak jsem zde již někde četla, neurazí, nenadchne....

07.03.2015 3 z 5


Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Knihu jsem nedávno dostala v PDF formátu do čtečky a byla mi doporušena, jako výborná zamilovaná oddechovka. Překvapil mě počet stránek v PDF formátu, přes 1800. Zpočátku jsem se nemohla do knihy nějak začíst, přišla mi moc "výpravná", ale po čase mě vtáhla do děje a nemohla jsem od ní odlepit oči. Ač tak obsáhlá, přečetla jsem jí za dvě noci. Hlavní hrdinka se mi moc líbila, přišla mi nesmělá a docela jsem chápala, že dokáže milovat dva muže, každého jinak. Bylo mi jí líto, že se nedokázala sama rozhodnout pro jednoho z nich, takže jsem čekala, že to dopadne tak, že kdo chce všechno, nemá pak nic. Nakonec se závěr knihy vyvinul jinak, než jsem čekala a už se těším, zda i druhý díl - tedy pokračování, bude pro mne takovým magnetem, jako tento díl! Proto doporučuji a ani mě nevadilo, že v knize není podrobně popisován sex :o)

31.01.2015 5 z 5


London Road London Road Samantha Young

Kniha se mi líbila. Stejně jako hlavní hrdinka, která se postupem času měnila a nechala "někoho" nahlédnout do svého života. Příběh měl pro mne vzestupnou tendenci, při čtení jsem se rozhodně nenudila a klidně bych se k ní i čam znovu vrátila. Prostě pro mne příjemná pohodovka!

31.01.2015 5 z 5


Pes ve městě Pes ve městě Veronika Hájková

Vtipná kniha, tak trochu z reálného života. Bavila jsem se, byl to výborný relax na víkendové večery! Proto doporučuji všem, kdo má na duši nějaký splín.

26.01.2015 4 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Kniha se mi celkem líbila, ale znám i lepší s tímto tématem.

25.01.2015 3 z 5


Svedená Svedená Kathryn Taylor

Celá série se mi moc líbila. Hlavní hrdinové i jejich zápletky. A zajímavé a letmé připomenutí hrdinů předchozích dílů, kteří se mihnou tímo příběhem, vidím jako dobré pozitivum- připomenutí předchozích dílů. A že měla kniha happyend? To je jedině dobře, prostě pro mne oddechovka, ke které se uričtě ještě někdy vrátím!

24.01.2015 5 z 5


Ztracená Ztracená Kathryn Taylor

Pro mne celkem dobrá oddechovka, je fajn o ničem nepřemýšlet a nechat se unést. uviídme, co nám přinese pokračování.

21.01.2015 4 z 5


Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Pro mne příjemné pokračování prvního dílu. Grace byla sympaťanda, chytrá a nenechala se odbýt. Řekla bych, že si knihu určitě s odstupem času znovu přečtu.

20.01.2015 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Kniha se mi moc líbila, četla se sama a musela se přečíst na jeden "zátah". Fakt dobrý!

18.01.2015 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Super kniha, výborný humor a trocha té erotiky. Mě to pobavilo, přečetla jsem jedním dechem a proto doporučuji,

17.01.2015 5 z 5


Otrok Otrok Sylva Lauerová

Z knihy mám rozporuplné pocity, né že by se mi nelíbila, ale už to nebylo ono co Hračka. Každopádně jsem jí dočetla, zajímalo mne jak to dopadne a takový konec se celkem dobře dal očekávat. Nicméně potřebuji teď změnu, takže jsem dostala tip a vrhám se na čtení Nabíječe.

13.01.2015 2 z 5


Hračka Hračka Sylva Lauerová

Kniha se mi moc líbila, byla čtivá a proto jsem jí přelouskala za 2 noci. Jen ten konec mě k tomu nějak neseděl, pro mne to skončilo prostě divně.

11.01.2015 4 z 5