Jessie_ Jessie_ komentáře u knih

☰ menu

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Tak to byla jízda! Naprosto odlišné od autorčiných ostatních knížek, přesto pořád stejně skvělé.

02.03.2024 5 z 5


Nové vyhlídky Nové vyhlídky Lilly Lucas

Už dlouho jsem nečetla tak krásně napsanou sérii, doporučuju všema deseti!

06.10.2023


Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Po přečtení prvních dvou knížek jsem Jenn Bennett zařazila mezi své oblíbenkyně, ale tohle nebyl úplně můj šálek. Mělo to své světlé pasáže, nicméně samotný děj byl tak trochu o ničem a postavy ne zrovna dvakrát sympatické. Taky mi trošku vadily ty nicneříkající popisky na začátku každé kapitoly.

27.09.2023 3 z 5


Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Asi každý se při čtení téhle knížky zamyslí nad svým životem a bude pravděpodobně o trošku vděčnější za to, jaký je:). Občas je fajn si to připomenout.

27.08.2023 4 z 5


Najdi Rebeccu Najdi Rebeccu Eoin Dempsey

Nikde jsem se nedočetla, že by se mělo jednat o příběh podle skutečných událostí, tak bych brala trošku s rezervou zdejší připomínky o historických nedostatcích.. Román je skvěle napsaný a věřím, že dokáže vyvolat i spoustu emocí. Což je vlastně něco, co ve mně zůstává i dlouho po přečtení. Detaily příběhu se často vytrácí, ale emoce zůstávají.

28.09.2022 5 z 5


Léto v Paříži Léto v Paříži Sarah Morgan

Kdyby to šlo, dám těch hvězdiček i víc. Paříž jsem letos navštívila, takže pro mě osobně krásný zážitek s kapkou nostalgie.

20.09.2022 5 z 5


Prudký vzlet Prudký vzlet Bianca Iosivoni

Tohle bylo tak dlouhý. Zbytečně. Škoda. Pořád ty stejný věty dokola.

20.05.2022 3 z 5


Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Zas a znovu se mi vyplatilo nečíst anotace ani recenze předem a nechat se tak nerušeně vtáhnout do tohoto pěkného čtení.

23.04.2022 5 z 5


Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Jelikož zásadně nečtu anotace ani spoilery, překvapilo mě a asi i zaskočilo, jakým směrem se kniha začala ubírat. Podle obálky jsem očekávala klasickou romanťárnu, ale musím říct, že cením odvahu autorky pustit se do tohoto tématu a přiblížit ho světu. Ve finále je to skvěle a vtipně napsaná kniha, u které stránky fakt letí. Asi mi akorát chvilku potrvá to zpracovat.

13.02.2022 4 z 5


Na viděnou příští léto Na viděnou příští léto Elin Hilderbrand

Byla jsem opravdu mile překvapena, jak krásný a čtivý příběh se skrývá za touto nenápadnou obálkou. Věřím, že o paní autorce ještě hodně uslyšíme:-).

27.12.2021 5 z 5


Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Než se pustíte do čtení téhle knihy, předem upozorňuji, že se vám klidně může stát, že zapomenete vystoupit na správné zastávce, protože potřebujete dočíst kapitolu, nebo najednou zjistíte, že je vlastně jedna ráno a asi už byste to fakt měli zabalit.

Určitě při tomto kousku nesáhnete vedle, pokud hledáte oddechové čtení z krásného prostředí protkané skvělým smyslem pro humor! :-)

20.08.2021 5 z 5


Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Na tuhle knihu jsem narazila úplnou náhodou díky její krásné obálce a musím říct, že obsah je stejně tak skvělý! Ideální letní počtení z pera mé nové oblíbené autorky.

18.08.2021 5 z 5


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Pro mě to byla zpočátku docela nenápadná kniha, ale rychle jsem zjistila, že mě jen tak nepustí. Donutí člověka se na chvilku zastavit a zamyslet.

11.06.2021 5 z 5


Knihkupectví poslední naděje Knihkupectví poslední naděje Emily Blaine

Příjemná oddechovka, která sice dokáže rozjasnit upršený den, ale žádný hlubší dojem nezanechá. Pokud se teda chcete jen odreagovat a moc nepřemýšlet, nebála bych se sáhnout právě po téhle milé knížce :-).

17.05.2021 4 z 5


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Skvělé zakončení tak krásné série! S úsměvem na tváři odkládám poslední díl do své knihovny, ve které má své zasloužené místo :-)

18.03.2021 5 z 5


Vím, že tě chci Vím, že tě chci Estelle Maskame

Příjemná změna přečíst si romanťárnu z opačného pohledu, i když z pera dámské autorky. Myslím, že tento díl tak nějak ucelí celý příběh a pomůže líp pochopit některé přehnané pasáže z dílu prvního. Líbil se mi a oceňuji i kapitoly s Tylerovým dětstvím, i když se četly s těžkým srdcem.

05.03.2021 5 z 5


Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Opět krásný a čtivý příběh, ale bohužel mě celou dobu v hlavě doprovázel ten (pro mě) nesympatický pán z obálky. Viděla jsem ho ve všech těch srdceryvných pasážích s Everly a moc mi to nešlo dohromady.

Každopádně už se nemůžu dočkat dalšího dílu, jelikož k následujícímu hrdinovi pociťuji o poznání větší sympatie! :-)))

25.08.2020 4 z 5


Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Tolik překlepů v knížce jsem asi ještě nezažila. Je to fakt škoda, protože jinak je moc povedená a čtivá.

30.07.2020 5 z 5


Posel Posel Markus Zusak

Kdo uvažuje nad čtením této knihy, vůbec bych se nenechala odradit zdejšími negativními komentáři. Ta kniha je naprosto skvělá a s tak zajímavým námětem jsem se už dlouho nesetkala.

19.07.2020 5 z 5


S láskou, Rosie S láskou, Rosie Cecelia Ahern

Trochu mě zaskočilo, jakým stylem je příběh napsaný, ale zvykla jsem si překvapivě rychle. Musí se číst taky trochu mezi řádky, ale je to fakt krásný počtení. Stejně tak můžu doporučit i film!

30.06.2020 5 z 5