ivul21 ivul21 komentáře u knih

☰ menu

Den co den Den co den David Levithan

Kniha je naprosto originální a čtivá. Konec mě naprosto odrovnal a teď tu knihu budu zpracovávat :D. Opravdu moc pěkné čtení :) a mnoho zajímavých námětů k zamyšlení :).

24.07.2018 5 z 5


S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Romantika, komedie, zábava a relax, jsou první slova, co mě napadnou když chci popsat tuhle knihu. Není příběh jako příběh a vždy záleží na tom, jak ten příběh dokáže autor "prodat" a tahle forma zpracování se mi hodně líbila. Takže, kdo má rád román a dobrou zábavu při čtení vřele doporučuji

18.09.2017 4 z 5


Vzpomínka Vzpomínka Jude Deveraux (p)

Kniha měla dobrý námět, ale bohužel prvních několik stran bylo nezajímavých a dlouho mi trvalo se začíst, když se kniha konečně stala poutavou, začala mi připadat zdlouhavá a když měla konečně vyvrcholit, byl konec dle mého názoru značně odbytý, jako by na něj už nevyšel čas. :)

29.07.2017 3 z 5


Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Když jsem si knihu půjčovala ani by mě nenapadlo, že se mi nakonec bude tak moc líbit. Nemohla jsem se od ní odpoutat.. Někdy mě opravdu překvapilo jak se děj vyvíjel, protože jsem čekala něco jiného a o to víc se mi kniha líbí, protože nesnáším, když čtete knihu a od první stránky víte, jak se děj bude vyvíjet.
Každopádně IrennCasman to vystihla ve svém komentáři dokonale :):)

18.02.2017 5 z 5


Navěky Navěky J. M. Darhower

Tato kniha mě opravdu překvapila, není to román o kde hlavní hrdinka má nějaký problém, přijde muž (kluk), který je bezchybný a její problém vyřeší a žijí spolu šťastně až navěky.
Tento příběh si mě získal hlavně tím, jak může být reálný, ona není dokonalá on má taky dost chyb, ale snaží se přežít a zůstat spolu přes všechny překážky. Nemám ráda otevřené konce a přesto mě to v téhle knize potěšilo, protože jejich příběh neskončí, nějak to dopadne a my si můžeme každý utvořit svoji představu, náš život přece taky nekončí :).
Prostě přečteno jedním dechem...

13.07.2016 5 z 5


Aspoň trochu normální Aspoň trochu normální Trish Doller

Na knihu jsem byla zvědavá a upřímně mě celkem zklamala. Nemohla jsem se do knihy úplně začíst. Něco mi tam chybělo. :(

26.01.2016 3 z 5


Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Kniha mě zaujala svým přebalem. Příběh se mi líbil. Trochu mi to připomíná knihu 1984, tím jak Společnost ví o všem, co lidé dělají, poslouchají je i doma. Knihu bych řadila k těm zdařilejším.:)

23.09.2015 4 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Super knížka!! Cam byl opravdu sexy bůh a Avery tajemná dívka, která ho uměla "usadit". Její kamarádi byli také dobří, obzvlášť Jacob :). Ty nedělní snídaně .. Hm ..

12.04.2015 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Krása.. nádherný a hlavně poutavý příběh o lásce, ale také bolesti. Příběh poukazuje na pomíjivost a naději. Moc dobré čtení :).

25.02.2015


V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Pěkný a silný příběh, který chytne za srdce. Vážně jedním dechem :). Čekala jsem nudný a pomalý začátek než se začtu, ale kniha mě zaujala okamžitě. Mohla být i delší :)

27.01.2015