Haňulilinka Haňulilinka komentáře u knih

☰ menu

Anti-přítel Anti-přítel Penelope Ward

Trošku jsem se bála, že to bude zklamání vzhledem k poměrně nízkému hodnocení, ale byla jsem mile překvapená. Knížku jsem přečetla skoro na jeden zátah a moc mě bavila, přestože se tam neděje nějaké velké překvapení.

20.04.2024 5 z 5


Láska mezi řádky Láska mezi řádky Lauren Asher

Od knihy jsem čekala mnohem víc. Úplně nechápu tu vlnu popularity na sociálních sítích, protože mě kniha nijak neuchvátila. Ale přesto se četla hezky a děj rychle ubíhal. Už se těším na další díl, doufám, že mě zaujmou víc.

29.03.2024 3 z 5


Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Colleen opět nezklamala. Dostala jsem to, co jsem od ní čekala. Originální příběh, během kterého jsem několikrát brečela (cca posledních 30 stran jsem brečela pořád).

21.02.2024 5 z 5


Liliana Liliana Anna Szafrańska

Upřímně, tohle byla jedna z nejlepších knih (ne-li nejlepší), kterou jsem kdy četla. Byl to neskutečně silný příběh, který mě upoutal od první strany a nepustil. Netuším, kolikrát jsem při čtení brečela ať už smutkem nebo štěstím. Při představě, že to co zažívala hlavní hrdinka, zažívají ženy i v "normálním" životě, mi bylo špatně. Autorka píše neskutečně poutavě, nejsou tam žádné omáčky okolo, které by děj nějak zpomalovaly nebo zbytečně natahovaly, utíká to strašně rychle.

29.01.2024 5 z 5


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Moc se mi líbilo prostředí, ve kterém se děj odehrával, protože jsem se s ním v žádné knize asi ještě nesetkala. Super byl i humor a to hlavně na začátku. Jediné, co mě trochu zklamalo, a nedala jsem proto plný počet hvězdiček, bylo chování hlavních hrdinů, občas jsem si musela připomínat, že jim není 20, ale o dost víc.

14.01.2024 4 z 5


Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Přestože rozhodně nejsem cílová skupina, se mi kniha moc líbila. Dostala jsem se k ní kvůli škole a vůbec toho nelituji. Mám v plánu přečíst si i další díl.

10.11.2023 5 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji najednou. Chemie mezi hlavními hrdiny byla neuvěřitelná, moc mě bavila. Pár částí mě i dojalo.

16.06.2023 5 z 5


Odkaz Odkaz Elle Kennedy

Tento dodatkový díl mi pomohl se s hlavními hrdiny rozloučit. Bylo to milé, vědět, jak jsou na tom o několik let později. Opět nechyběl autorčin skvělý humor.

10.05.2023 5 z 5


Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Knížka se mi moc líbila a zařazuju ji mezi oblíbené knížky od Zapaty. Zaujala mě forma, kterou byla ze začátku psaná, díky tomu to rychle utíkalo, i když je pravda, že to chvílemi bylo dlouhé, ale čekání se vyplatilo. Co naopak mohlo být delší, byl konec, ten se mi zdál trochu uchvátaný.

25.04.2023 5 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Knihu jsem přečetla na jeden zátah ostatně jako první díl. Několikrát mi ukápla slza a z toho, jak kniha končí, respektive nekončí, mi spadla brada. Bavilo mě spojovat si jednotlivé dílky životů hlavních hrdinů. Když už jsem si myslela, že vím co jak je a bude, tak přišel konec knihy a v hlavě jsem měla zase xy otazníků.

17.04.2023 5 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Pro mě asi nejhezčí díl ze všech a to hlavně kvůli představě Tuckera a miminka. Knihu jsem přečetla skoro na jeden zátah. Děj je psaný opět poutavě jako ostatní autorčiny knihy a je tam spoustu vtipných situací.

14.04.2023 5 z 5


Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Knihu jsem přečetla na jeden zátah, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, naprosto mě pohltil. Líbila se mi chemie mezi hlavními hrdiny.

21.03.2023 5 z 5


Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Ta knížka byla neskutečná. Přečetla jsem ji za dva večery. Nejdřív to vypadalo jakože to bude klasika předvídatelný děj, ale stalo se tam několik zvratů, kdy jsem si říkala, jak tohle dopadne. Jediný, co mě trochu mrzelo, byly uspěchané některé části na konci.

31.01.2023 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha se mi líbila, ale nezaujala mě natolik, že bych ji nemohla odložit. Myslím si, že to bude hlavně tím, že jsem před pár lety viděla film, proto pro mě děj nebyl nijak překvapivý.

23.11.2022 3 z 5


Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Na knížku jsem se strašně těšila, ale musím říct, že mě trochu zklamala. Vadil mi styl psaní, v tom smyslu, že se něco dělo, najednou byl konec kapitoly a až v té další to bylo zpětně převyprávěno. Jinak co se týče hlavních hrdinů, dalších postav a děje, tak to mě bavilo.

26.09.2022 4 z 5


Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Moc nechápu, proč má tato knížka tak nízké hodnocení, protože mně se líbila a moc. Autorka v ní rozebírá docela zajímavé téma. Líbil se mi způsob popisování okolí i postav.

13.06.2022 5 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Po dlouhé době knížka, u které jsem se dost nasmála. Humor hlavních hrdinů a některých situací byl skvělý. Sice je už od začátku jasné, jak to dopadne, ale to mi vůbec nevadilo. Děj ubíhal rychle (možná až moc). Nemůžu se dočkat na další díl, protože jestli bude ještě lepší než tento, tak se máme na co těšit.

12.06.2022 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Hana je moje první kniha od Aleny Mornštajnové a obecně o tomto tématu a musím říct, že mě úplně dostala. Zhruba tři čtvrtě knihy jsem probrečela, protože to, co si hlavní hrdinka prožila bylo něco neskutečného. Autorka píše stylem, který vás okamžitě vtáhne do děje a připadáte si, jako byste to byli vy, kdo to celé prožívá.
Občas jsem měla trochu problém zorientovat se kdo je kdo, protože je to celé propojené a střídají se události ze životů více postav, které se nejdříve zdají, že nejsou ani moc důležité.

11.02.2022 5 z 5


Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Knihu jsem chtěla přečíst hlavně kvůli tomu, abych se pak mohla podívat na film, jinak by mě svou obálkou nezaujala. A jsem ráda, že jsem ji četla, protože to bylo úžasné. Mezi hlavními hrdiny fungovala skvělá chemie. Několikrát jsem se musela smát. Líbilo se mi, jak se Josh staral Lucy, když jí nebylo nejlíp. Co se filmu týče, musím říct, že byl hezký, samozřejmě že ne tak hezký jako kniha. Některé situace tam byly jinak, ale hodně se to podobalo knížce.

29.01.2022 5 z 5


Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Dlouho jsem se u knížky tak nazasmála. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Sice je to velké klišé, ale to mi vůbec nevadilo, protože u takovýchto knížek se člověk nejlíp odreaguje a může chvíli snít.

05.12.2021 5 z 5